43-годишният Красимир Георгиев от Ямбол, който в края на миналата

...
43-годишният Красимир Георгиев от Ямбол, който в края на миналата
Коментари Харесай

Краси от Ямбол натъпка младо момиче в апартамент в Банско и тръгва да я изнасилва, но...

43-годишният Красимир Георгиев от Ямбол, който в края на предходната седмица бе арестуван в Банско с близо 30 грама опиати, е махленски и за опит за обезчестяване. По искане на Районна прокуратура – Разлог съдът му наложи най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Магистратите счетоха, че съществува заплаха лицето да се укрие или да извърши друго закононарушение, още повече че казусът касае тежко съзнателно закононарушение, и го оставиха за непрекъснато в ареста, написа struma.bg.

Срещу Красимир Георгиев държавният обвинител повдигна две обвинявания – за опит за обезчестяване и незаконно отнемане от независимост на млада жена от Бургас, и за държане на високорискови наркотични субстанции.

Красимир Георгиев бе арестуван от полицейски чиновници към РУП – Банско в края на предходната седмица след подаден сигнал на телефон 112 за опит за обезчестяване. Той е подаден от другар на жертвата, който съобщил, че жена е държана заключена срещу волята й в апартамент в Банско и съществува заплаха за здравето й. Незабавно е подхваната инспекция по случая и органите на реда се отзовали на посочения адрес.

Младата жена е избавена от лапите на похитителя си. До намесата на полицията Георгиев направил опит да изнасили жертвата си, принуждавайки я със мощ и закани. В хода на работата по случая е изработен оглед на наетия от Георгиев апартамент и на употребения от него лек автомобил „ Фиат Брава “, при който са открити и значително количество опиати – към 14 грама канабис, 13 грама кокаин и към 0,5 грама амфетамини, както и две везни.

Кр. Георгиев работи в туристическия бизнес в Банско, само че отхвърля да каже къде тъкмо и като какъв. При установяване на мярката му за неотклонение съдът взе поради и предходни действия на обвинения. Той е осъждан и за други закононарушения, само че оправдан по право. Има присъда, в това число и за блудничество, наказван е за държане на опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР