Има много уроци, които можем да научим, но също така

...
Има много уроци, които можем да научим, но също така
Коментари Харесай

Хилари Клинтън от София: България е пример за жени в парламента и на корпоративни позиции

" Има доста уроци, които можем да научим, само че също по този начин и провокации, с които би трябвало да се сблъскаме, и можем да стартираме, като сложим по-голяма стойност на дамите и всичко, с което те способстват в работата си ", разяснява Клинтън.

Тя приветства като собствен събеседник президента на Косово Вьоса Османи, спечелила поста с най-голямата поддръжка, която човек- без значение мъж или жена, в миналото е получавал в Косово.

" През последните най-малко 25 години, като политик, юрист и като деятел, аз видях, че колкото повече овластяваме девойките и дамите, това толкоз повече се отразява на просперитета на всички жители ", сподели Османи, наблягайки, че битката в тази тенденция е на няколко фронта. От една страна това е реформиране и ориентиране на икономическите политики по метод, който включва приноса на дамите в работната мощ, тъй като изключвайки ги, това ще забави икономическият напредък. Османи също по този начин счита, че би трябвало да се въвличат дамите повече в политиката, тъй като по този миг те имат думата при взимането на решенията.

По мнението на президента на Косово би трябвало да се влага повече и в политики, които поддържат образованието на дамите, тъй като то е значим аспект на икономическия лъх напразно.

Османи добави, че би трябвало повече правдивост или повече господство на закона и тъждество, тъй като в противоположен случай няма да се реализиран мечтаните резултати.

" Овластяването на дамите в икономическо отношение има резултат оттатък личния им самостоятелен триумф. То овластява обществата да реализира повече ", разяснява тя, акцентирайки за образец личната си страна.

В събитието взеха присъединяване още Шери Блеър, създател на Фондация " Шери Блеър за дамите ", Йозлем Денизмен, създател и основен изпълнителен шеф на " Монай " (Monay), Джесика Еспиноза, основен изпълнителен шеф на " 2 Екс глобъл " (2X Global), Елпида Кокота, създател и основен изпълнителен шеф на " Мексоксо " (Mexoxo), Джоселин Манган, създател и основен изпълнителен шеф на " Хим фор хър " (Him for Her).

" Домусчиев импакт " служи като представящ спонсор на срещите CGI 2022 и 2023 в Ню Йорк.

CGI е общественост от одобрени и изгряващи водачи, които работят дружно за основаване и използване на задължения за деяние — нови, характерни и измерими решения за належащи световни провокации.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР