31-годишният певец Крис Браун бил забелязан в Западен Лондон миналата

...
31-годишният певец Крис Браун бил забелязан в Западен Лондон миналата
Коментари Харесай

Крис Браун влезе тайно в дома на Aдел

31-годишният артист Крис Браун бил видян в Западен Лондон предходната седмица. И в случай че се има вяра на папараци, той бил засечен там неслучайно. Както пишат западните медии, музикантът посетил 32-годишната си колежка Адел. Рапърът бил видян да влиза в дома на певицата към среднощ и си тръгнал след 2 часа, оповестява " The Sun ", представен от dir.bg.

Рапърът дошъл с огромна бронирана кола в компанията на здрави мускулести момчета. Все още обаче не може да се приказва за някаква сантиментална връзка сред Браун и Адел, написа " The Sun ". Предполага се, че артистът пристигнал в Лондон, с цел да види 10- месечната си щерка Аеко от някогашната му другарка Амика Харис. Нещо повече, папараци го видели и в компанията на новата му хипотетична държанка Джина Хюн.

Браун бе в столицата на Англия за първи път, откакто през 2009 година му беше неразрешено да влиза в Обединеното кралство, откакто се призна за отговорен за побой над някогашната си другарка - певицата Риана. През 2010 година му е отказана виза, а пет години по-късно възбраната за влизане в страната е анулирана. Сега, във връзка визитата му в къщата на Адел, която преди година и половина разгласи развода със брачна половинка си Саймън Конеки, се припомня, че безусловно преди дни британските медии писаха, че Адел излиза с някогашния на Наоми Кембъл - рапъра Skepta, а в този момент ѝ приписват връзка с Крис Браун. Затова се допуска, че визитата на Браун в къщата ѝ, най-вероятно е било приятелско.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР