Мъж напада и обира жени в София, сигнализират жители на

...
Мъж напада и обира жени в София, сигнализират жители на
Коментари Харесай

Мъж напада и обира жени в столичния квартал „Лагера“

Мъж атакува и обира дами в София, алармират поданици на кв. " Лагера " пред БТВ. Само за седмица и половина мъжът е направил 4 грабежа, има и 1 опит за кражба.

" Излизах от у дома и се разминах с него и с едно момиче. То сподели, че той ѝ е откраднал нещата и аз потеглих след тях. Тичайки през улицата, събрахме повече хора. Той се пресрещна с други момчета и момиче, които незабавно потеглиха след него и съумяха да вземат отнетото ", споделя Благовеста Георгиева, която става свидетелка на случая.

Мъжът незабавно се насочва към втората си жертва - още веднъж жена, която събаря на земята и ограбва.

Още 15 индивида потеглят след него, само че той съумява да избяга. Двама мъже, поданици на квартала, не престават да обхождат региона в продължение на 3 часа, само че от него няма и диря. Има и 2 бомбоубежища, които също са претърсени. В гонката се включва жандармерия, има близо 30 въоръжени служители на реда, които го търсят дружно с хора от квартала.

Оказва се, че нападателят е прочут на хората от квартала и на полицията, защото преди година е арестуван още веднъж за обири. Мъжът е освидетелстван като неуравновесен и е наркозависим. Спи по входовете. Облечен е с черно яке и панталон, изцапани с тиня.

 

 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР