31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов от хитовото телевизионно риалити наскоро

...
31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов от хитовото телевизионно риалити наскоро
Коментари Харесай

Падение: Ергенът „милионер“ се нареди на опашка за безработни и социални помощи


31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов от хитовото телевизионно риалити неотдавна се е записал в бюрото по труда като незает, научи HotArena. Това е станало в столичния квартал " Дружба ", описват озадачени служителки на държавната институция.

Там работят най-вече дами, които останали мощно впечатлени от мускулестия мачо, който чакал реда си дружно с останалите безработни. Голяма част от служителките наблюдават " Ергенът " по малкия екран и никой не очаквал той да пристигна на крайник при тях, с цел да се записва в бюрото. Виктор показва първокласен метод на живот, само че все пак прибягва до държавната помощ. Официално той към този момент няма приходи, защото неотдавна напусна работата си като инструктор във фитнес салон.

" Дойде време да се сбогувам с обичаната си фитнес зала - призна Виктор. - Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за опцията и доверието да бъда част от този прелестен фитнес. Надявам се, че съм съумял да допринеса за развиването на залата и че ще оставя прекрасен спомен на сътрудниците си за взаимната ни работа. "

Ергенът твърди, че се е захванал с бизнес, само че все още не разкрива защо става въпрос. Така към момента не е ясно към каква сфера се е насочил телевизионният мачо. " Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този миг не съм споделил с вас - споделя загадъчно Виктор. - Вече стъпихме крепко на краката си с моите сътрудници и давам обещание скоро да ви дам повече детайлности. "

От бюрото по труда Ергенът ще получава алегорични приходи, според от формалната заплата, която е взимал във фитнес залата. Успоредно с това служителите би трябвало да търсят работа на Ергена, която да дава отговор на неговите квалификации и желания. Виктор приключва спортно учебно заведение, след което продължава образованието си в НСА. Той се занимава с академично гребане, като става част от националните тимове при юношите и печели голям брой трофеи.

" Виктор Стоянов напусна работата си и започва нови бизнес планове - разяснява пред " България Днес " пиар мениджърът на Би Ти Ви Галина Джорева. - Нямаме визия дали е регистриран като незает. Това е неговият персонален живот и той не е задължен да го споделя. Доколкото знам, той приготвя три нови плана. "

Опитите на " България Днес " да се свърже с Виктор Стоянов не дадоха резултат. В телевизионния ефир Ергенът продължава да избира сред кандидатките за сърцето му. Вече стана ясно, че огромна част от тях сега имат други мъже в живота си и не са съумели да завоюват Виктор. Една от последните отпаднали участнички Теодора Калинина показа, че с него не са си подхождали.

" Не мисля, че с Виктор си подхождаме изключително, а и не успяхме да разберем дали ще паснем, тъй като нямахме време да се опознаем. Нямахме самостоятелна среща. Виктор да вземем за пример спортува и става рано, а аз съм купонджийка, даже желая да ставам диджей ", сподели тя в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

В момента сърцето на Ергена наподобява свободно. Последната негова обществена поява бе при откриването на мотосезона в София предишния уикенд. Там Виктор бе с другари. Изглежда, че той не съумял да открие огромната обич измежду участничките в предаването, които пробваха всичко, с цел да привлекат вниманието му. Неговата най-дълга връзка продължава 8 години, разкрива самият Виктор пред Би Ти Ви.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР