27 Април Интересът към онлайн пазаруването на мебели и дизайн

...
27 Април Интересът към онлайн пазаруването на мебели и дизайн
Коментари Харесай

Пандемията променя онлайн пазаруването на мебели и дизайн за дома

27 Април
Интересът към онлайн извършването на покупки на мебели и дизайн за дома се повишава измежду най-младите консуматори сред 18 и 24 години и най-възрастните над 65 годишна възраст, сочат вътрешните сравнителните данни за интервала на пандемията (март 2020 - март 2021) и предходния интервал (март 2019 - март 2020) на онлайн търговеца Vivre. Тенденциите се отнасят за всички девет пазара, в които компанията оперира.

В България най-купувани са продуктите за украса, кухненско обзавеждане, принадлежности за хранене, мебели за баня и аксесоари.
Въпреки значителния скок на поръчките от страна на най-младите и поколението на бейби-бумърите, водещото място на пазара остава за хората в най-активна възраст сред 25-54 или това са 69.10% от общите поръчки регистрирани през обсъждания интервал.

Друга значима наклонност е ускореният преход от заплащания в брой, присъщи за интервала преди пандемията, към по-сигурните електронни заплащания. Компанията регистрира нарастване с над 144% на картовите заплащания.

През годината на пандемия, клиентите на Vivre са почнали да пазарят повече през мобилните си устройства. Регистрираното нарастване на трафика през смарт телефони е към 35%, до момента в който трафикът през десктоп устройства отбелязва относително незабележимо повишаване - с към 3 %. В интервала март 2020 - април 2021 година се следи скок с към 25% на общия трафик в платформите на компанията, спрямо предходния интервал.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР