Потресаващ битов скандал, завършил със стрелба от упор, вдигна на

...
Потресаващ битов скандал, завършил със стрелба от упор, вдигна на
Коментари Харесай

Стрелба, кръв и адски писъци изплашиха до смърт жители на в полите на Витоша!

Потресаващ битов скандал, приключил със пукотевица от упор, подвигна на крайник жителите на столичния квартал Драгалевци в петък вечер, научи първо Bradva.bg Около 20.00 часа на 10.05 на тиха улица в квартала идва пияна до козирката Ирена Кирилова, която неотдавна се е развела със брачна половинка си, живущ на въпросния адрес, дружно с двете си дъщери. Неадекватната Ирена търси щерка си с обвиняване, че и е взела ключа от жилището в който живее и в продължение на повече от час нанася редица материални вреди по двора на жилището на някогашния си брачен партньор, както и съумява с голи ръце да строши и прозорец на партерния етаж, в който се е скрила уплашената и до гибел щерка.   Изплашеното момиче се крие от озверялата си майка По роман на щерка й и на съседи на пострадалите, по-рано същия ден Ирена е тормозила душевен двете си дъщери и те потърси помощ при татко си в Драгалевци.  На място идва полицейски патрул, който потушава скандал сред пияната жена и разтревожения и някогашен брачен партньор, като на грозната сцена очевидци стават доста съседи, измежду които и невръстни деца. Агресивната дама е помолена с полицейско предизвестие да напусне мястото и поклащайки се се качва на такси и отпътува. Драмата обаче не завършва до там. 
След към 30 минути същата се връща на мястото, намира някогашния си брачен партньор и насочва огнестрелно оръжие против шокирания мъж. Веднага по-късно открива огън съвсем от упор, като на страшната панорама очевидци стават няколко дребни, изплашени до гибел деца.
За благополучие оръжието е газово и като по знамение нападнатият мъж се отървава без съществени пострадвания, а разтревожени съседи се втурват да разтървават някогашните съпрузи.  На място за броени минути идват два полицейски автопатрула, престъпна група от 6-то районно РПУ, както и кола за спешна помощ. 
Ирена Кирилова е арестувана за 24 часа и по случая се води следствие. По информация на Bradva.bg въпросната жена е нанасяла вреди на имуществото на някогашния си брачен партньор в Драгалевци и преди, а двете и дъщери се опасяват до гибел от алкохолизираната си майка, която съгласно наши източници е арестувана няколко пъти и злоупотребява редовно с алкохол.  Екипът на bradva.bg се ангажира да следи развиването на случая и съответните ограничения на правоохранителните органи и правосъдна система.  Очаквайте подробности
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР