Неуморната Михаела Филева обича да обикаля из смета, но обикновено

...
Неуморната Михаела Филева обича да обикаля из смета, но обикновено
Коментари Харесай

Михаела Филева си подари няколкодневно приключение в Колумбия

Неуморната Михаела Филева обича да обикаля из смета, само че нормално залага на ексцентрични и по-далечни дестинации. В този ред на мисли около Великден, певицата съумя да сбъдне огромната си фантазия – да посети Колумбия, докъдето пътува дружно с приятеля си Стефан Радов.

 

Тя споделя, че последните няколко седмици били много щури и прецизира, че става въпрос за работа – спяла по едвам 3-4 часа на нощ, с цел да смогне с всичко. Няма самообладание да покаже на почитателите си новите неща, които е подготвила. В същото време обаче се научила, че с цел да не прегаря, е нужно да презарежда батериите си от време на време – да има баланс и след многото работа да си дава заслужена отмора, с цел да може да си поеме мирис. Затова си събрала раницата и се отправила да види люлката на магическия натурализъм, сбъдвайки детската си фантазия да посети Колумбия.

Преди време Михаела съумя да сбъдне и друга своя фантазия, посещавайки Африка и по-специално Кения. Разбира се още веднъж бе съпроводена от приятеля й Стефан, с който са неразделни, а преди четири години даже се заприказва, че са отсрочили венчавката си поради пандемията.

 

След раздялата й с рапъра Павел, Филева бе сама дълго време, само че в последна сметка е съумяла да открие подобаващия човек, който я прави щастлива. Благодарна му е за това, че подхожда с необикновено схващане към нея, въпреки да няма нищо общо с музикалните среди.

Отначало го криеше от любопитните погледи, само че към този момент не се тормози и даже споделя сантиментални фотоси с него.

 

Подчертава изрично, че е от изключителна значимост индивидът до теб да те схваща

Тя от дълго време е срещнала Стефан с околните си и споделя, че всичките й другари са го одобрили.

 

Макар че е заета с разнообразни професионални задължения, изпълнителката съумява да намира свободно време и за половинката си. Влюбените разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. Михаела е разпален странник и от дълго време искаше някой ден да посети Южна Америка. Музикалната звезда може да си разреши да обикаля света, тъй като откогато Владимир Ампов – Графа, се зае да я продуцира, кариерата й върви добре. Тя даже купи къща на майка си в родния им град Велико Търново, а неотдавна си купи и апартамент. За просторния парцел броила сериозна сума от личните си спестени средства. Филева взе участие в доста реклами, няколко години подред беше наставник и в музикалното шоу „ Гласът на България “.

За изявите си тя прибрала много прилични възнаграждения, тъй че финансовото й положение сега е устойчиво.

 

Заради топлата връзка на певицата с Графа преди време се появиха клюки, че връзките им не са единствено професионални.

Според клюките продуцентът бил пред бракоразвод поради Филева, само че тя гневно отхвърля тези изказвания. „ Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава. Любовният ми живот въобще не е толкоз забавен “, коментирала е Михаела.

 

След като приключи връзката си с рапъра Павел Николов, Филева дълго време държеше персоналния си свят надалеч от светлините на прожекторите. Говореше, че излиза с младия публицист Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните клюки я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, само че и те не бяха публично доказани.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР