Новак Джокович забавно сложи каска за велосипед, докато се връщаше

...
Новак Джокович забавно сложи каска за велосипед, докато се връщаше
Коментари Харесай

Новак Джокович носи каска на Откритото първенство на Италия часове, след като беше ударен по главата с бутилка

Новак Джокович занимателно постави каска за велосипед, до момента в който се връщаше на Откритото състезание на Италия, откакто беше ударен по главата от бутилка с вода единствено часове преди този момент.

36-годишният Джокович имаше неприятна изненада в петък, до момента в който раздаваше подписи на почитатели, защото алуминиева бутилка с вода падна от раница от горната страна и го блъсна по главата. 6 фута и 2 инча сърбин незабавно падна на пода, явно от болежка.

Охраната се втурна, с цел да се увери, че Джокович е добре, защото феновете на Централния корт се навеждаха над парапетите, с цел да си вземат шапките и тениса подписани топки. Но след издание на актуализация в X, някогашен Twitter, международният номер 1 беше подготвен да се завърне в събота, до момента в който се приготвя за своя осминафинален конфликт с чилийско-канадския конкурент Алехандро Алварес.

„ Благодаря ви за известията за безпокойствие “, написа Джокович. „ Това беше случай и се усещам добре, до момента в който си почивам в хотела с пакет с лед. Ще се забележим в неделя. “

2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР