26-годишният служител в хотел Лий Макнайт от Карлайл, Англия, дължал

...
26-годишният служител в хотел Лий Макнайт от Карлайл, Англия, дължал
Коментари Харесай

Модел примами бившия си за секс, след това трупът му бе намерен обезобразен

26-годишният чиновник в хотел Лий Макнайт от Карлайл, Англия, дължал пари на наркодилъра Джейми Дейвидсън, което в последна сметка довело до покруса.

Дилърът убедил някогашната другарка на Лий - моделът Корал Едгар да му изпрати разголени фотоси в Snapchat и да го предложения в дома си за секс. Когато обаче той дошъл, бил грубо атакуван.
 Модел примами някогашния си за секс, по-късно трупът му бе открит обезобразен

Наркодилърът и двама негови другари завързали Лий за стол и го били в продължение на два часа с ръце, крайници и даже бич, закупен от секс магазин - притежател на майката на модела. Тогава дамата дала на нарушителите колата си, те отнесли съвсем безжизненото тяло на жертвата и го хвърлили в реката. На сутринта безжизненото тяло на младия мъж било открито от фермер, написа The Sun.

Разследването разкри още, че по-късно Корал е помогнала за почистването на изпръскания с кръв апартамент, а татко ѝ е донесъл чисти облекла на нарушителите и е оказал помощ за изгарянето на доказателства. В резултат на това и шестимата - наркодилърът, двама негови другари, моделът и нейните родители - са изправени пред съда. Момичето е загрозено от доживотна присъда.
 Модел примами някогашния си за секс, по-късно трупът му бе открит обезобразен

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР