20-годишната Валерия Дакова от Дупница бе най-младата участничка в трети

...
20-годишната Валерия Дакова от Дупница бе най-младата участничка в трети
Коментари Харесай

Дупничанката Валерия от Ергенът 3 с откровения след изгонването й от риалитито

20-годишната Валерия Дакова от Дупница бе най-младата участничка в трети сезон на " Ергенът ". Тя отпадна седмица преди огромния край, който bTV ще излъчи на 16 май.

Вчера в " Преди обед “ Валерия показа за страстите в сантименталното риалити, паник офанзивите и уговорките си като модел.

" Изкусителката Валерия се изпари през вчерашния ден, само че си има и много аргументи за това. Не може Алек да ми споделя " Трябваше да помислиш за нашето общо бъдеще “, в случай че същата заран го видях в едно легло с друга жена. Той не спря да се мляска с всяка една. За тези два месеца съм го виждала по 15 минути на коктейл. Не мога да подцени себе си поради човек, който не познавам чак толкоз добре “, показа Валерия пред Яна Донева.

Тя призна, че въпреки всичко сред нея и Алек е имало химия.

Относно случката с Надя на яхтата с парцала тя не счита, че е прекалила.

" Надя преди фотосите ми сподели, че съм се потнала. Затова при включени камери взех решение да употребявам тази имитация. Надя доста ме харесваше първоначално и непрекъснато ми правеше похвали. Натискаше да играе с мен, което доста ме отблъсна. На играта с пайовете осъзна, че не я одобрявам. Ние сме доста разнообразни. Тя обикаляше къщата като дух с психарската си усмивка 24/7. Не можа да одобри, че я отблъснах, и обърна палачинката “ – разяснява Валерия.

За провалената групова среща, когато тя се разстрои, че няма грим, Валерия разясни, че е получила паник офанзива.

" Паник офанзивите започнаха, когато бях на 16-17 година Майка ми към този момент беше болна. Загубата ѝ ме срина, два месеца не излизах от у дома. Чак в този момент в предаването получих още веднъж паник офанзива “ – показа най-младата участничка в " Ергенът ".

Тя добави, че в този момент има много задължения като модел. Предаването е калило душeвността ѝ и е станала по-търпелива.

Валерия призна, че няма мъж до себе си. С татко си се е чула след предаването.

" И това малко ме подразни в Алек, че ми даваше надолнище в персоналния живот. С него не сме се виждали в действителния живот. А и по-късно, което виждам на екран, не желая “ – заключи Валерия, която е най-близка с Екатерина и Магдалена.

Мечтата ѝ е да стане дизайнер, а откакто приключи " Икономика на защитата и сигурността “ в УНСС, ще запише логика на психиката, написа Факти.бг.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР