Семейство от Петрич получи условна присъда за присвояване на 3

...
Семейство от Петрич получи условна присъда за присвояване на 3
Коментари Харесай

Осъдиха семейство от Петрич, заложило 3 лаптопа за онлайн обучение на децата им

Семейство от Петрич получи условна присъда за заграбване на 3 преносимия компютър, дадени на децата им от учебно заведение „ Антон Попов “ за онлайн образование по време на Ковид пандемията. Лаптопите били от известна марка и били идени с приемно-предавателен протокол на родителите през октомври 2021 година Обаче вместо да ги позлват трите им деца по време на онлайн образованието, преносимите компютри се озовали в заложна къща в Петрич. Родителите,които са с начално обучение и безработни, получили от заложната къща. по към 300 лв. за бройлаптоп.

След известно време станало чсно, че учениците не употребяват дадените им компютри и по този начин схемата била разкрита. Преподавателите на децата подали сигнал в полицията и родителите били упрекнати в заграбване на преносимите компютри, които са на обща стойност към 2500 лв..

Районният съд в Петрич ги призна за отговорни,като постанови условни присъди и на двамата от 1 година с 3-годишен изпитателен период, те са наказани да заплатят и направените разходи от 300 лева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР