12 министри ще участват в редовния петъчен парламентарен контрол, който

...
12 министри ще участват в редовния петъчен парламентарен контрол, който
Коментари Харесай

12 министри отиват на парламентарен контрол

12 министри ще вземат участие в постоянния петъчен парламентарен надзор, който ще стартира от 09:00 ч., ще има и разисквания по питането на народния представител Корнелия Нинова към премиера Бойко Борисов по отношение на Бяла книга за развиването на Европа, препоръчана от Юнкер - ръководител на Европейска комисия, съобщи БГНЕС.
Първи на парламентарния надзор ще дава отговор финансовият министър Владислав Горанов по отношение на разходване на над 14 000 000 лв. държавни средства за неутрализиране на рискови боклуци в частен парцел. Втори – на 6 въпроса, ще дава отговор вътрешният министър Валентин Радев. Трети в листата е районният министър Николай Нанков. Към него са отправени 22 въпроса.
Следват министрите Бисер Петков – на обществената политика, Красимир Вълчев – на образованието, Николай Петров – на опазването на здравето, Боил Банов – на културата, Румен Порожанов – на земеделието, Емил Караниколов – на стопанската система, Красен Кралев – на спорта, Теменужка Петкова – на енергетиката, Цецка Цачева – на правораздаването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР