Емо Чолаков отново е щастлив в личен план, а вече

...
Емо Чолаков отново е щастлив в личен план, а вече
Коментари Харесай

Изненадваща новина от Емо Чолаков, ожени се за ...

Емо Чолаков отново е щастлив в личен план, а вече е и щастливо женен за приятелката си Ивета. Чаровният синоптик, който украсяваше прогнозата за времето с култови лафове, отново има хармонично и задружно семейство.

Близки до двойката издават, че двамата всъщност са се врекли във вярност един в друг това лято, но едва сега са публикували част от сватбените си снимки, вероятно за да запазят първите си мигове семеен живот само за себе си.

Емо и Ивета не са вдигали пищна сватба не само заради пандемията, такова е било усещането им за този момент. Нещо повече - от кадрите става ясно, че синоптикът не е пременен в традиционния сватбен костюм, а е по дънки, обаче Ивета, за която до момента Чолаков не е казвал нищо в публичното пространство, е в красива бяла рокля.

`Изненадваща

Припомняме, че миналата година Емо Чолаков загуби съпругата си Краси, която е и майка на децата му. Тя си отиде от агресивен рак едва на 39 години. Новата му приятелка и вече настояща съпруга Ивета, също има дъщеричка и така в новото семейство децата стават три - 15-годишната Ема и 5-годишната ѝ сестричка Дара от първата съпруга на Чолаков, и момиченцето на новата му жена Ивета, пише show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР