В навечерието на музикалните награди Грами от „Дисни“ пуснаха кратко

...
В навечерието на музикалните награди Грами от „Дисни“ пуснаха кратко
Коментари Харесай

Уил Смит шокира с визия във филма "Аладин"

В навечерието на музикалните награди Грами от „ Дисни “ пуснаха кратко видео от предстоящия римейк на култовата класическа история „ Аладин “, предава " Дарик ".

В новия клип най-после успяваме да зърнем един от най-емблематичните герои на анимацията – симпатичният дух от лампата , в чийто образ влиза любимецът на зрителите Уил Смит .


Първите кадри на актьора в ролята на Джини обаче не бяха приети радушно от всички, а мнозина се подиграха на начина, по който изглежда Смит , по-точно синия му цвят.

Уил Смит като Джини ще ме преследва в кошмарите ми “, „ Новият трейлър е супер, докато не се появи Уил Смит като Джини. Боже, изглежда ужасно “, пишат разочаровани киномани.

Други обаче харесаха звездата от „ Лоши момчета “ в новата му роля: „ Уил Смит като Джини – страхотно “, „ Уил Смит е готин, точно като Джини “.

В едноминутното видео виждаме и останалите главни герои от култовата анимация – Аладин , маймунката Абу , злодея Джафар , папагала Яго и красивата принцеса Жасмин.


Режисьор на „ Аладин “ е Гай Ричи , а сценарият е дело на голям екип от професионалисти, сред които Джон Аугуст и Рон Клемънтс.

В актьорския състав на филма рамо до рамо застават както нови, така и добре познати актьори. Ролята на Аладин е поверена на младия талант Мена Масуд , Наоми Скот влиза в ролята на принцеса Жасмин , а Марван Кензари ще се превъплъти в образа на злия Джафар . Най-голямата изненада беше невероятно симпатичният дух от лампата, в чийто образ влиза любимецът на зрителите Уил Смит .

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР