Стандарт - Новини

Министър председателят Кирил Петков заминава на еднодневно официално посещение в Република

Министър председателят Кирил Петков заминава на еднодневно официално посещение в Република ...

... Мицкоски, председател на ВМРО-ДПМНЕ.Министър-председателят Кирил Петков ще се срещне и с представители на българската общност в Република Северна Македония, допълват от пресслужбата на Министерския съвет.

Правителството назначава нови областни управители на областите Габрово Ловеч Монтана

Правителството назначава нови областни управители на областите Габрово Ловеч Монтана ...

... инспектор в банка. От 2020 г. работи в община Ямбол, а от 2021 г. е заместник-кмет на общината.Правителственото решение е прието неприсъствено, уточняват от пресслужбата.В съответствие с конституционните си правомощия държавният глава Румен Радев

В съответствие с конституционните си правомощия държавният глава Румен Радев ...

... пожелал успех в отговорната ѝ мисия.В разговора двамата са обсъдили отстояването на върховенството на правото и принципите на демократичната държава в работата на върховните съдии.


Преговорите на Северна Македония и Албания с ЕС трябва да

Преговорите на Северна Македония и Албания с ЕС трябва да ...

... на новосформираното правителство е от изключително значение, но представлява и потвърждение на германската подкрепа за македонската европерспектива и за интеграцията на Западните Балкани в ЕС.Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще положат клетва

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще положат клетва ...

... ще благослови президента Радев за успешен мандат като държавен глава.Румен Радев и Илияна Йотова спечелиха балотажа на президентските избори, проведен на 21 ноември 2021 година. Министър председателят Кирил Петков ще определи вицепремиер който да отговаря за

Министър председателят Кирил Петков ще определи вицепремиер който да отговаря за ...

... въпроси, поставени в рамките на обществените консултации до намирането на съгласие  по противоположните мнения и предложения за промени в Закона за защита от домашното насилие. 


Рязък ръст на заболелите от коронавирус в София се очита

Рязък ръст на заболелите от коронавирус в София се очита ...

... на маски в градския транспорт. Над 4000 са направените проверки от началото на януари от екипи на Столичния инспекторат, аварийната дирекция и общинска полиция.</p></a></div>
</article>
</div>
<hr />

<div class=


Северен Централен район е на прага да влезе в Етап

Северен Централен район е на прага да влезе в Етап ...

... куриерските фирми, застрахователите, доставчиците на платежни услуги, офисите на телекомуникационните оператори.Училищата ще преминат към обучение от разстояние в електронна среда. Детските градини ще останат отворени.
Мораториумът е неприятен факт защото каквото и да се направи  потребителят плаща

Мораториумът е неприятен факт защото каквото и да се направи  потребителят плаща ...

... ще ни напомнят за този мораториум.„Цената на електрическата енергия трябва да си остане пазарна. Цената и на потребителите трябва да е що-годе пазарна“, посочи той.Администрацията на американския президент Джо Байдън не обмисля санкции срещу

Администрацията на американския президент Джо Байдън не обмисля санкции срещу ...

... „Гласът на Америка”.Според нея налагането на санкции срещу България било възможно заради ветото върху започване на преговори за присъединяване на Северна Македония към Европейския съюз.


Банката предлага на своите бизнес клиенти фрийлансърипълен продуктов портфейл от кредитни

Банката предлага на своите бизнес клиенти фрийлансърипълен продуктов портфейл от кредитни ...

... и комисионни.В комбинация с иновативната услуга ОББ „Видео банкер“ клиентите получават удобството за среща в реално време с експерти на банката, независимо от тяхната отдалеченост.
Председателят на антикорупционната комисия Сотир Цацаров е подал оставка съобщиха

Председателят на антикорупционната комисия Сотир Цацаров е подал оставка съобщиха ...

... бившият обвинител №1 планира да подаде оставка от антикорупционната комисия през следващите седмици и ще освободи поста до 1 март. Официално бяха обявени лични причини. 


Министърът на културата Атанас Атанасов представя екипа и приоритетите в

Министърът на културата Атанас Атанасов представя екипа и приоритетите в ...

... на Министерството на културата.„Това са достъпът до култура, качественият културен обмен на международно ниво и опазването и използването на нашето богато културно наследство”, посочи министърът.
На Антоновден имен ден празнуват 4 064старозагорци Най много са носещитеимето

На Антоновден имен ден празнуват 4 064старозагорци Най много са носещитеимето ...

... имало двама братяблизнаци Антон и Атанас, коитоизобретили ковашките клещи. Затоваименните им дни се честват един следдруг и на тези дни празнуват всичкиковачи, железари и ножари.Банкерът беглец Мухтар Аблязов който се обяви за лидер на опозицията в

Банкерът беглец Мухтар Аблязов който се обяви за лидер на опозицията в ...

... се върне в страната, където е осъден задочно на затвор за убийството на бизнес партньор.По-рано Аблязов каза , че координационният център на протестите в Казахстан е в Киев . 


Руският актьор Иван Рудаков почина на 44 годишна възраст  Това съобщиха във

Руският актьор Иван Рудаков почина на 44 годишна възраст  Това съобщиха във ...

... познат на зрителите с ролите на моториста Стас в сериала "Кухня", следователя Олег Данилов в сериала "Медиум" и старшия оперативен работник Алексей Звонарев в сериала "Ланцет".