В края на настоящата седмица ще сме във властта на

...
В края на настоящата седмица ще сме във властта на
Коментари Харесай

Какво се задава до дни? Говори синоптик

В края на актуалната седмица ще сме " във властта на мъглите и ниските облаци ". Това предвижда синоптикът Петър Янков пред Actualno, като посочи, че слънчевото време няма напълно да изчезне. 

Максималните температури денем тази седмица ще са 21-25 градуса по Целзий. Сутринта ще са към 9-10 градуса, като по-ниски ще са в сряда, когато в западните полета може да има и краткотрайни слани. От четвъртък и петък по поречията ще има мъгли, а в събота - ниски облаци, само че превалявания не се чакат. Неделя е по-подходяща за високопланински туризъм, по този начин и за отмора по нашето Черноморие, счита Петър Янков.
-->
Относно ураганните ветрове и дъждове на север от България той сподели, че присъщото за ситуацията през последното денонощие и през днешния ден вечерта до сряда в това число е, че през България ще минават бързи студени фронтове. Те ще носят по-свежи въздушни маси и повече облаци, основно в северната половина от страната. Усилването напразно ще бъде осезаемо към среднощ - по-значително ще е в южните региони, а нищожни превалявания ще има в Северна България.

" Есента безшумно стъпва над полята, почнала е да обагря всички дървета и шубраци, доста е красиво. По-съществени превалявания се чакат към 20 октомври. Тази седмица времето ще бъде относително топло и с нормалните, скучни есенни мъгли и понижени видимости ", сподели Янков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР