Лично Нейно


На 8 март се отбелязва Международният ден на жената. Също

На 8 март се отбелязва Международният ден на жената. Също ...

... комунистическия преврат на 9 септември 1944 г. Отначало по предприятия, заводи, учреждения се правят събрания, на които се отчита приносът на жените в производството, културата, науката и обществения живот. След падането на комунистическия режим, постепенно честването на празника става такова, каквото е днес.  Честит празник, мили дами!  Станете част от  Последвайте Jenite.bg в !


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... забавен. Имате да свършите хиляди неща, но енергията ви е подходяща за здрава работа през целия ден. Риби  Днес стойте близо до човек, който знаете, че си заслужава. Ще бъде полезно да прекарате деня с такъв човек, ще ви обогати много. Пазете се от злонамерени хора, защото те са навсякъде около вас.


Експертите все още не са сигурни какво позволява на изгубени

Експертите все още не са сигурни какво позволява на изгубени ...

... жена от приюта е положила толкова усилия, за да ги събере и дори не се замисля дали да прибере котката обратно вкъщи. "В началото изглеждаше срамежлива, но след няколко дни тя определено се сближи с мен. Тя ме следва навсякъде, спи до мен, гушка се в мен."  Станете част от Jenite.bg във Facebook!Повечето от нас имат нежни спомени за времето, прекарано с

Повечето от нас имат нежни спомени за времето, прекарано с ...

... и поведенчески проблеми. Изглежда, че времето, прекарано заедно, е полезно както за бабите, така и за внуците. Но е важно да се спомене, че бабите и дядовците трябва наистина да искат да участват в процеса на отглеждане на децата. В противен случай ефектът няма да е същия. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Отговорните родители са готови да направят всичко, за да отгледат

Отговорните родители са готови да направят всичко, за да отгледат ...

... По този начин се омаловажават чувствата и емоциите. Колкото повече човек разбира и контролира чувствата си, толкова по-устойчив е този човек. Това е важно и при вземането на решения. Когато пораснат тези хора не могат да споделят емоциите си и те потискат гнева си, докато не избухнат.  Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... е да обърнете внимание на здравето си. Риби  Днес всичко ще се случва с лекота при вас. Ще се появи нов човек в офиса или в квартала ви, който ще ви заинтригува с идеите си и с нещата, които предлага. Този човек ще ви предложи един нов начин на възприемане на нещата.През последните 20 години учените от Лондонското зоологическо общество, Световния

През последните 20 години учените от Лондонското зоологическо общество, Световния ...

... видове, но и работят за увеличаване на тяхната популация. Например, в Индия броят на тигрите се е увеличил с 20% за първи път от 100 години. Китай се е ангажирал да защитава пандите. Това е още едно доказателство, че можем да направим много за защита на животните... Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Не е тайна, че хората искат да живеят възможно най-дълго.

Не е тайна, че хората искат да живеят възможно най-дълго. ...

... тези неща - не ги яжте. " Някои други здравословни навици са ходене сутрин и решаване на кръстословици. Те помогнаха на Бернандо да има ясен ум и да остане активен. - Спомням си неща, които баща ми ми каза, когато бях на 8 години - казваше той. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Добрата целувка веднъж на ден държи лекаря далеч - въпреки

Добрата целувка веднъж на ден държи лекаря далеч - въпреки ...

... си и тази допълнителна слюнка неутрализира киселините, отмива частиците храна и измива бактериите от зъбите. Разбира се, не е нужно да се отказвате от обичайните си хигиенни процедури, но добра целувка след хранене ще ви помогне да предотвратите натрупването на плаки и да избегнете появата на кариеси. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... изглежда плашещо, просто запретнете ръкави и се залавяйте за работа. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да положите максимално много усилия. Риби  В много добра позиция сте да дадете нови идеи на работното място или вкъщи. Разбирате се добре с важни хора и това ще повлияе положително на развитието на нещата.


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... нахвърляте идеите си за бъдещи проекти. Ако имате възможност, пътувайте. Изпълнени сте с емоции и това е нещо положително за вас, днес. Риби  Изглежда всички знаят кое е най-доброто за вас, но вие не сте длъжни да се съгласявате. Обмислете всичките страни на всички важни въпроси днес.Въпреки че може да се пренатоварите.Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... Ако сте необвързани- родител, дете или приятел има нужда от вас. Обърнете внимание на хората, които обичате, те го заслужават.  Риби  Поговорете си с някой приятел. Приятелите ви се интересуват от това, което ви се случва и са в състояние да ви помогнат. Обърнете се към тях и нещата ще се оправят.   


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... хората, които обмислят всеки възможен вариант и пресмятат по няколко пъти. Добре е понякога да бъдете малко по-импулсивни. Риби  Днес ще ви бъде трудно да взимате решения, дори да съвсем дребни неща. Обикновено сте по-решителни, но днес не сте във форма. Не е толкова трудно, колкото ви изглежда, просто игнорирайте излишната информация.


Подаряването на букет рози може да означава много неща-

Подаряването на букет рози може да означава много неща- "Обичам ...

... също символизират ново начало. Оранжево: Оранжевите рози символизират страстта и желанието. Синьо: Сините рози представляват мистерия и интрига. Прасковен цвят: Тези "благодарствени" рози са идеалният начин да покажете признателност или благодарност. Лавандулово: Ако получите букет от лавандулови рози, нещата могат да станат много интересни, тъй като те представляват любов от пръв поглед. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


За някои хора пътуването с майка им не звучи особено

За някои хора пътуването с майка им не звучи особено ...

... се събуждаме по различно време, да предпочитаме различни храни за закуска и да имаме различни идеи за това какъв филм да гледаме преди лягане. Ограниченото време и непознатото пространство ще ви насърчат да стигнете до компромиси и да намерите решение, което ще направи и двамата щастливи. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... от вас. Единственото, което може да направите днес, за да се почувствате по-добре, е да си откраднете няколко часа само за себе си. Риби  Опитайте се днес да обърнете внимание на връзката си. Какво трябва да се подобри? Какви грешки сте допускали напоследък? Отговорете си на тези въпроси, за да бъдете щастливи.Общоприето е, че в една двойка трябва жената да е

Общоприето е, че в една двойка трябва жената да е ...

... е остаряла. Но въпреки това една жена трябва да умее да поддържа дома си. По-младите жени предпочитат да не готвят, а да се хранят навън. Предпочитат да имат човек, който се грижи за чистотата, вместо да почистват дома си сами. Това е силно непривлекателно за мъжете.  Станете част от Jenite.bg във Facebook!  


Овен
Помогнете на приятел в нужда. След това започнете ремонт вкъщи,

Овен Помогнете на приятел в нужда. След това започнете ремонт вкъщи, ...

... правите днес, не се тревожете за мнението на хората. Просто правете това, което смятате, че е най-добре за вас и се наслаждавайте на живота. Риби  Говорете от сърце днес. Така ще докоснете хората по нов начин и ще им покажете какво се случва вътре във вас. Всичко ще се получи много добре.


Без значение какво мислите за това, броят на необвързаните жени

Без значение какво мислите за това, броят на необвързаните жени ...

... партньорката или съпругата си. Така че не е изненада, че жените могат лесно да разрешат всякакви проблеми, като просто помолят някой друг за помощ. И ако една жена е сама, тя обикновено има повече приятели, докато мъжете са по-малко активни в разширяването на социалните си контакти. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... погрижете за себе си. Водолей Имайте търпение. Не се вълнувайте прекалено за неща, които още не е сигурно, че ще се случат. Възможно е да се разочаровате, ако имате прекалено големи надежди. Риби  Фокусирайте се върху финансите днес. Имате възможност да спестите някой лев днес или поне да избегнете разходи, които не са необходими.  


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... активни, дори около вас да е супер скучно. Не позволявайте на околните да ви заразят с бездействието си, продължавайте да бъдете толкова енергични и позитивни. Риби  Думите ви имат почти магическа сила днес. Но това важи, ако контактувате индиректно. Днес при комуникацията са много важни жестовете, мимиките и езика на тялото.   Овен
Чувствате се малко емоционално студени днес, отчасти защото се оказахте

Овен Чувствате се малко емоционално студени днес, отчасти защото се оказахте ...

... се доверявате на инстинкта си. Ако всички около вас казват "да" и инстинктът ви също казва "да", тогава го направете.  Риби  Вашето желание да говорите е налице. Имате инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете целта си. Вашата велика енергия трябва да бъде насочена навън, ако искате да постигнете нещо голямо. 


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... ако продължавате да давате най-доброто от себе си, със сигурност ще бъдете възнаградени съвсем скоро.  Риби  Днес много лесно ще се пренатоварите, дори повече от допустимото. Това е подходящото време да се отдръпнете назад и да позволите на другите да се справят с трудните ситуации. Трябва да се върнете в играта веднага. 


Повечето от нас живеят изключително натоварен и динамичен живот. Поради

Повечето от нас живеят изключително натоварен и динамичен живот. Поради ...

... могат да изгорят кожата, ще трябва да ги смесите с базово масло, преди да ги добавите към ваната.  4. Насладете се! Запалете няколко свещи и добавете във ваната венчелистчетата, кристалите и етеричните масла. След това пуснете релаксираща музика по ваш избор и започнете да се наслаждавате на спокойствието. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Овен
Днес ще бъдете на ръба на лудостта и то по

Овен Днес ще бъдете на ръба на лудостта и то по ...

... бъдат по-усмихнати и по-позитивни. Настроението ви изобщо не пасва на времето навън, но така е по-добре. Риби  Стремете се да прекарате малко време насаме със себе си. Има някои неща, които трябва да направите без чужда помощ, абсолютно сами. Не се притеснявайте, че ще загубите приятелите си, това няма да се случи.


Днес е Свети Валентин и всичко, което виждаме наоколо е

Днес е Свети Валентин и всичко, което виждаме наоколо е ...

... резултати. - Патанджали 28. Постоянен в Любовта и постоянно влюбен са две различни неща. - Волтер 29. Незрялата любов казва: "Обичам те, защото имам нужда от теб". Зрялата любов казва: "Имам нужда от теб, защото те обичам". - Eрих Фром 30. Любовта е дим, направен от изпаренията на въздишки. - Шекспир Станете част от Jenite.bg във Facebook!Днес е Свети Валентин- празникът на влюбените. Този празник е

Днес е Свети Валентин- празникът на влюбените. Този празник е ...

... същество той е идентичен на празника на Св. Валентин: има размяна на подаръци (шоколад, картички) и се купува букет цветя за жената. Празникът се провежда един ден преди деня на Свети Антоний от Падуа (в португалоезичните страни познат още като Свети Антоний Лисабонски), смятан за покровител на брака. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Овен
Вашият ден ще бъде един перфектен баланс между развлекателни и

Овен Вашият ден ще бъде един перфектен баланс между развлекателни и ...

... много пари или да прекарате деня с близките си, изберете да прекарате времето си с любимите хора.  Риби  Днес ще имате много ясна представа точно какви промени трябва да направите. Не се притеснявайте, имате нужната енергия, за да промените всичко, което е необходимо. Нещата няма да бъдат драматични, всичко ще мине гладко. 


За целия си живот генерираме около 30 тона боклук. Представете

За целия си живот генерираме около 30 тона боклук. Представете ...

... бъде стъклена чаша, термос или бамбукова чаша. Instagram Дамските превръзки са голяма заплаха за нашата планета. 1 менструална чаша може да се използва в продължение на 10 години. През това време една жена би използвала около 2000 превръзки. Instagram Биоразградими торби вместо обикновени Instagram Преправяйте старите си дрехи и ги носете отново.  Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... околните. Днес вие се нуждае от подкрепа, а не от критики. Обмисляйте много внимателно всяка дума, преди да я изречете. Риби  Не се учудвайте, ако нищо не върви по план днес. Не винаги планираме нещата по най-добрия начин, така че може и да е за добро. Ще направите нов план, според обстоятелствата.  


Връзката между бащата и дъщерята е уникална. Връзката на момичето

Връзката между бащата и дъщерята е уникална. Връзката на момичето ...

... голям успех. Ролята на майките Instagram Въпреки че бащите играят важна роля в живота на момичетата си, майките не са по-малко важни. Майките дават на дъщерите си пример за това как да се държат във взаимоотношенията си с възрастни и как да бъдат добри майки на собствените си деца. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Овен
Вашето его може да бъде наранено, ако не внимавате. Хората

Овен Вашето его може да бъде наранено, ако не внимавате. Хората ...

... положителна енергия е заразна. Ще се запознаете с много нови хора и ще прекарате много приятен ден с близките и приятелите си.  Риби Животът вкъщи или на работа е малко по-труден днес, благодарение на сериозен конфликт. Няма как да го избегнете, но опитайте поне да не го приемате много навътре. Ще отмине.  


Много от нещата, които имаме вкъщи имат доста приложения, за

Много от нещата, които имаме вкъщи имат доста приложения, за ...

... да се използва освен за почистване на зъбите и в готвенето. Можете да връзвате храна, която има опасност да се разпадне при печенето. 8. Четки за зъби Четките за зъби пък са неизменен помощник при почистването на дома. Можете да почиствате плочките, фугите, смесителите и всичко у дома.  Станете част от Jenite.bg във Facebook! 


Овен
Днес трябва да преосмислите някои части от живота си. Ще

Овен Днес трябва да преосмислите някои части от живота си. Ще ...

... е в разцвета си. Всичко виси на косъм. Опитайте да направите нещо различно, така че да вкарате някаква искра в отношенията. Риби  Не хабете енергията си да премисляте всичко по няколко пъти. Обикновено първото нещо, което изплува в съзнанието ви е правилно. Може би се нарича интуиция, но няма да ви излъже.  


Овен
През целия ден ще мислите за проблемите в работата. Не

Овен През целия ден ще мислите за проблемите в работата. Не ...

... отървете от стари, ненужни вещи. Направете списък с нещата, които трябва да си купите, защото е възможно да пропуснете нещо важно. Риби  Планирали сте днешния ден до най-малкия детайл, но нещата ще се развият по съвсем различен начин. Ще бъде за добро, така че не се притеснявайте, ако нещата излязат извън контрол.


Често се фокусираме върху любовта, която даваме на мъжете и

Често се фокусираме върху любовта, която даваме на мъжете и ...

... усмихнете на този Свети Валентин, както и през всеки следващ ден. Изберете мантра, която ви харесва, нещо, което означава много за вас. След като намерите фраза, която е подходяща и важна за вас,придържайте се към нея, запишете я и си я повтаряйте винаги, когато имате нужда. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Овен
Денят започва по обичаен начин, имате доста задачи, но се

Овен Денят започва по обичаен начин, имате доста задачи, но се ...

... начинанията си, ако насърчите околните към това. Риби  Леко напрежеие може да се породи при определени обстоятелства, а това ще се отрази зле на нещата, които правите, за това трябва да го избегнете. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, идете на фитнес, купете си нещо ново, изхвърлете нещо старо.


С толкова много инциденти, които се случват ежедневно, безопасността на

С толкова много инциденти, които се случват ежедневно, безопасността на ...

... катастрофа и дори може да бъде изхвърлено изцяло от седалката. Уверете се, че коланите са равномерно затегнати, в противен случай силата на катастрофата нямада бъде равномерно разпределена, което увеличава риска от нараняване. Не забравяйте да поставите скобата на гърдите на нивото на подмишниците, след като регулирате коланите. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... готови за тази голяма промяна, която предстои. Добрата новина е, че ви предстоят само хубави неща.  Риби  Не се чувствате особено комфортно, заради всички неща, които трябва да свършите днес, но това не означава, че трябва да се отказвате. Всъщност ако правите всичко както трябва, ще разберете, че нещата стават все по-хубави. 


Овен
Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие

Овен Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие ...

... ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега. Риби  Обичта на близките ви е стимул за вас и не бива да я пренебрегвате, изтъквайки на преден план заетостта си. Романтично настроени, ще търсите и близостта на специален за вас човек, чието присъствие ви прави по-уверени и добри


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... бъдете учудени от резултатите. Това няма да продължи вечно, но опитайте да задържите нещата така за момента.   Риби  Душата ви е жадна за изкуство- музика, театър, кино. Може да се наложи да се допитате до стар приятел за съвет или препоръка. Ще бъдете доволни от всичко, което се случва през този ден.  


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... днес, докато планирате да се срещнете с партньора си и ще почувствате тежестта на Вселената, която ви тласка напред.  Риби  Оставете всички дребни неща на приятели и роднини, с изключение на наистина важните неща. Обърнете внимание на себе си, починете си, а след това се отдръпнете и помислете за бъдещето- какво следва?


Въпреки развитието на социалните медии, самотата се превръща в нещо

Въпреки развитието на социалните медии, самотата се превръща в нещо ...

... хората трябва да се справят със собствените си проблеми, преди да започнат да изграждат връзка, защото връзката никога не е само щастие и радост.  Понякога човек просто трябва да бъде сам, докато се справи със собствените си проблеми, за да може да изгради стабилна връзка след това. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Знаете ли, че вашата пералня може да ви помогне дори

Знаете ли, че вашата пералня може да ви помогне дори ...

... едно от най-мръсните неща в дома ви. Изберете деликатен режим и топла вода и след това ги изсушете на открито. 10. Кухненски аксесоари Ако вашите силиконови подложки и ръкавици не са толкова мазни, можете да ги изперете заедно с други дрехи или отделно с топла вода с няколко хавлии. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Всички искаме да обичаме и да бъдем обичани, а понякога

Всички искаме да обичаме и да бъдем обичани, а понякога ...

... собствения си живот и това ги оставя дълбоко недоволни. Също така е важно да сте сигурни, че живеете най-добрия си живот като личност, а почивката от романтична връзка може да помогне с това. Трябва да сте сигурни, че преценявате кое е важно за вас и кое не.  Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... това, което ви трябва на правилната цена. Може да отнеме време, но всичко ще свърши добре.  Риби  Днес се срещайте с хората на тяхна територия. Както вие, така и те ще се чувствате по-добре, така че няма за какво да се колебаете. Можете да спечелите много бонус точки, ако покажете загрижеността си. 


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... в днешния ден, защото има огромна вероятност да бъдете много разочаровани в крайна сметка.  Риби  Опитайте се да прекарате известно време с добрите си приятели днес - и не забравяйте да запазите ума си открит! Поне един от тях се опитва да ви накара да направите малка промяна, която си струва да направите.  


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... изморява, но понякога си заслужава. Бъдете по-търпеливи, анализирайте ситуацията спокойно и ще откриете верния път. Риби  Затрупани сте с работа и ще ви бъде трудно да мислите за нещо друго. Излезте с приятели и се отпуснете, защото работата няма къде да избяга. Споделете тревогите си с някой близък, за да ви олекне.  


Овен
Нищо не е така, както изглежда днес, но това не

Овен Нищо не е така, както изглежда днес, но това не ...

... се потопите в това, което се случва, а не просто да вземете всичко това с един поглед. Можете да научите много! Риби  Трябва да погледнете по-дълбоко в невидимите проблеми, които засягат личния ви живот. Някои може да са вътрешни, други да са външни, но всички те заслужават внимание. Трябва да дадете нещо.  


"Развод" е една от онези лоши думи, които никой не ...

... на двамата партньори да бъдат най-добрата версия на себе си и съответно да са по-полезни за децата.  Има и много други пречки- жилището, парите, приятелите, семействата. Но запомнете едно- щастието няма цена. Един ден ще погледнете назад и ще осъзнаете, че разводът е бил най-доброто ви решение.   Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Всеки, който има домашен любимец, не може да си представи

Всеки, който има домашен любимец, не може да си представи ...

... живота им.  8. Проверявайте козината и кожата pixabay Проверете кожата на вашия домашен любимец за драскотини и козината за паразити. Ако вашият космат приятел прекарва много време навън, има голяма вероятност да има кърлежи често. И най-важното: обръщайте внимание на вашия домашен любимец, обичайте го и се грижете за него!  Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Бременните жени често са много раздразнителни. Хората често обвиняват хормоните

Бременните жени често са много раздразнителни. Хората често обвиняват хормоните ...

... нуждаете. Въпроси за името Този въпрос може да бъде зададен само от близки приятели и роднини. Ако не сте най-близкият до бременната жена, не трябва да питате такива неща, защото това е наистина лично нещо. Някои хора предпочитат да не споделят идеите си за имена, защото са суеверни.  Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... единствените, които се усмихват днес. Това е така, защото хората около вас са склонни към песимизъм, опитайте да ги развеселите.  Риби  Вроденият ви ентусиазъм прави живота много по-сладък за близките ви. Това е подходящото време да споделите страстите си и да помогнете на другите да видят колко хубав може да бъде животът. 


Около 30% от човечеството се сблъсква с безсънието. На всеки

Около 30% от човечеството се сблъсква с безсънието. На всеки ...

... Опитайте да се охладите Мелатонинът леко намалява телесната ви температура, когато заспивате. През лятото или дори през зимата, ако тялото ви не е достатъчно хладно, може да ви е трудно да заспите. Опитайте да отворите прозорец, да облечете по-тънка пижама или да изпиете половин чаша студена вода. Станете част от Jenite.bg във Facebook!


Лавандула
Нека започнем с едно от най-популярните етерични масла. Винаги имаме

Лавандула Нека започнем с едно от най-популярните етерични масла. Винаги имаме ...

... е ако използвате маслото от лавандула с дифузер. За да си създадете успокояваща атмосферта, благоприятна за по-добър сън, поставете няколко капки масло от лавандула или в комбинация. Според много проучвания лавандулата има силен отпускащ ефект, може да въздейства върху коронарното кръвообращение и има благоприятен ефект върху хората страдащи от безсъние.


Овен
Дайте свобода на творческата си страна днес- под повърхността има

Овен Дайте свобода на творческата си страна днес- под повърхността има ...

... за вас. Ще ви се освободи време, за да се погрижите за по-важни неща и ще използвате енергията си ефективно. Риби  Днес сте изпълнени с творческа енергия и имате мотивация да работите върху нещо голямо. Сътрудничеството ще бъде ползотворно, така че допуснете хора до себе си и им позволете да ви помогнат. 


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... Харесва ви да дразните останалите, но поведението ви няма да бъде от полза за вас.  Риби  Потресаващ е фактът, че напоследък съвсем сте забравили за най-важните хора в живота си. Нито ги търсите, нито се стараете да разберете как са. Вярно е, че сте достатъчно заети, но това никога не е оправдание.


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... деня на този човек. Направете добро и ще сте изпълнили своя дълг към света. Риби  Някой от вашите приятели ще се обърне към вас с молба в края на деня. Ще се наложи да отговорите бързо и няма да имате време да обмислите нещата. Дори и да сте уморени или стреснати, помогнете.  


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... няколко часа само за себе си. Водолей Имате предчувствие за нещо, което предстои. Послушайте вътрешния си глас и правете, каквото ви казва той. Звездите са благосклонни към вашите решения. Риби  Ще имате доста сериозни ангажименти, които обаче в крайна сметка ще ви донесат успехи. Смятате, че не полагате достатъчно усилия, но всъщност се подценявате.


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... всичката си енергия. Времето за планове изтече, сега е време да започнете да действате. Разбира се, трябва и да се забавлявате, докато правите тези неща. Риби  По-добре обмисляте и анализирате нещата на момента. Не отлагайте нищо за по-късно. Обмисляйте всяка своя дума и не действайте прибързано. Интуицията ви много ще ви помогне.  


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... биха могли да поискат. Хората, които са ви близки, стават много по-отворени и може би най-накрая ще са склонни да изпробват тези идеи, които им давате.  Риби  Вашата по-идеалистична, романтична страна започва да има по-голям контрол над живота ви в момента, което е от полза за вашето самочувствие. Днес ще бъдете много атрактивни. 


Овен
Ще бъдете много заети до обяд, но вечерта е много

Овен Ще бъдете много заети до обяд, но вечерта е много ...

... Ако и хората, които обичате, са около вас, ще бъдете най-щастливите.  Риби  Днес изпитвате огромно желание да пътувате. Където и да е, с когото и да е, просто искате да пътувате и най-вече да сте далече от офиса. Това не е нещо необичайно за представителите на зодия Риби, те не обичат еднообразието. 


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... спорове. Това е важно качество, така че се възползвайте от него. Опитайте да изолирате емоциите си днес.  Риби  Днес ще се чувствате изключително щастливи. Ще имате желанието да направите и хората около вас щастливи. Ще обсипете близките си с подаръци и внимание. Какво по-хубаво от това?! Насладете се на днешния ден максимално. 


Овен
Днес ще ви се наложи да се занимавате с парите

Овен Днес ще ви се наложи да се занимавате с парите ...

... неудобно. Важно е да допуснете хората до себе си, защото те ще бъдат в състояние да ви помогнат много.  Риби  Обърнете внимание на дребните детайли. Така ще ви бъде много по-лесно да следите нещата и съответно да се справяте с тях. Бъдете нащрек през целия ден и обмисляйте внимателно всяко свое действие.   


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... избухвания и нагрубявания. Скоро лошото ви настроение ще премине, но не и споменът от обидата, който близките ви пазят. Риби  Още от сутринта денят ви започва много напрегнато. Започвате да се замисляте за смяна на професията. Ако не се чувствате добре на мястото си, днес е идеалният ден да потърсите нови предложения.


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... на него. Направете нещо импулсивно и нетипично, за да го зарадвате - потеглете на романтично пътуване или организирайте някаква друга неочаквана изненада. Риби  Бъдете твърди и не се поддавайте на емоциите си. За съжаление понякога човек трябва да постъпва така, както е редно, а не така, както самият той смята за добре. 


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... дни, в които просто трябва да изпъкнете. Трябва да бъдете лидер в работата или семейството. Енергията ви е подходяща за извършване на промени. Риби  Днес ще получите много добри новини. Вашата положителна енергия ще ви помогне да откриете себе си, да разберете какво искате и да тръгнете по пътя към постигането му.


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... казват приятелите ви днес. Опитайте да се вслушате в посланията, които ви изпращат подсъзнателно. Ще се справите с тази задача лесно. Риби Днес ще трябва да използвате всичката си енергия. Времето за планове изтече, сега е време да започнете да действате. Разбира се, трябва и да се забавлявате, докато правите тези неща.  


Проучванията показват, че средностатистическата майка или татко публикуват почти 300

Проучванията показват, че средностатистическата майка или татко публикуват почти 300 ...

... бихте се почувствали, ако майка ви или баща ви покажат албума с вашите детски снимки на непознати на улицата? В Австрия има съдебно дело за млада жена, която съди родителите си, за да ги принуди да премахнат снимките от детството й, които са качили във Facebook. Станете част от Jenite.bg във Facebook! 


Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във ...

... около вас, така ще направите деня им по-хубав. Водолей Губите търпение, хората около вас не ви изслушват. Спрете да се тормозите и отвръщайте със същото. Никой не заслужава да хабите нервите си. Риби  Обърнете внимание на кариерата си днес. Трябва да се трудите усърдно, за да постигнете желаните резултати и да сбъднете мечтите си.