Без значение какво мислите за това, броят на необвързаните жени

...
Без значение какво мислите за това, броят на необвързаните жени
Коментари Харесай

Необвързаните жени са най-щастливите!

Без значение какво мислите за това, броят на необвързаните дами се усилва. Не е ясно тъкмо каква е повода за това. Може да се дължи на демографско неравноправие или актуалният свят просто не им оставя никаква друга опция.

Решихме да вникнем по-дълбоко в тази тематика и открихме, че необвързаните дами в действителност са най-щастливите и ето за какво:

Оказва се, че дамите поставят повече старания във връзката.

Разбира се, това е доста общо казано, само че не би трябвало да е изненада, че дамите влагат повече старания в построяването и поддържането на техните взаимоотношения.

Така че след избран миг те просто се уморяват от всичко това. Между 45-65 години почти 32% от дамите и единствено 19% от мъжете са щастливи от това, че са необвързани.

 Необвързаните дами са най-щастливите! Instagram

Да! След дълга връзка е доста отпускащо и релаксиращо да бъдеш самичък. Жените стартират да се грижат единствено за себе си без стрес и без да се усещат отговорни. Те могат да отидат на дълго пътешестване или просто да стартират уроци по танго. 61% от неомъжените дами във Англия настояват, че са удовлетворени от статуса на връзката си.

Без повече фамилни отговорности! Без да е належащо да готвите. Можете просто да си поръчате храна и да сте супер щастливи.

Любовта просто престава да бъде център на вселената. Нека просто кажем, че необвързаните дами откриват за себе си различен тип обич.

Също по този начин постоянно се случва жена да се разведе откакто има деца. В този случай любовта й е съсредоточена върху детето и безусловно няма място за нов човек.

Сигурни сме, че имате и другари, които са били необвързани в продължение на 1-3 години. Проучването сподели, че в днешно време това не е необичайност! 75% от неомъжените дами не са търсили връзка през миналата година.

 Необвързаните дами са най-щастливите! Instagram

Да, всеки търси същинска обич, само че колкото по-дълго оставате отвън връзките, толкоз повече разбирате, че сте способни да вършиме всичко сами. И нямате потребност от човек до себе си, единствено тъй като се страхувате да сте сами.
Жените чакат същински, мощни усеща и прекарват цялото си свободно време за развиване на себе си. И това им носи доста наслада и убеденост!

Мъжете пък се усещат по-добре във взаимоотношенията! Докато дамите избират да имат различни обществени контакти, мъжете най-много разчитат на партньорката или брачната половинка си. Така че не е изненада, че дамите могат елементарно да разрешат всевъзможни проблеми, като просто помолят някой различен за помощ. И в случай че една жена е сама, тя нормално има повече другари, до момента в който мъжете са по-малко дейни в разширението на обществените си контакти.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР