Развод е една от онези лоши думи, които никой не

...
Развод е една от онези лоши думи, които никой не
Коментари Харесай

Тъжната истина

" Развод " е една от тези неприятни думи, които никой не желае да чува и да изрича. Да, разводът не е нещо прелестно, само че от време на време е най-хубавият вид.

Често хората се пробват да запазят връзка, която явно не се получава и по този метод си вредят повече, в сравнение с си оказват помощ.

Никой не си мисли, че ще се разведе. Няма човек, който да подписва брак с мисълта, че този брак ще се разпадне. И всеки си мисли, че няма да се случи на него. Но се случва и то постоянно.

Обикновено хората, които са дружно от години позволяват една доста огромна неточност. Да, те се обичат, напаснали са се като характери, споделили са огромна част от живота си с другия и са положили доста старания, с цел да стигнат до този миг. И идва един миг, в който хората стопират да приказват. Смятат, че когато има някакъв дребен проблем не е нужно да се разисква, защото е дребен. Но след време тези дребни проблеми стават огромни и разочарованието и гнева, които са се натрупали излизат нескрито.

Тогава хората пробват да оправят нещата, само че рядко се получава. И е доста мъчно, само че най-хубавият вид е разводът.

Без значение дали имате деца или не, вие заслужавате да бъдете щастливи. Разводът не е егоистична постъпка и отлагането му " поради децата " не е задоволително. Понякога разводът разрешава и на двамата сътрудници да бъдат най-хубавата версия на себе си и надлежно да са по-полезни за децата.

Има и доста други пречки- жилището, парите, приятелите, фамилиите. Но запомнете едно- щастието няма цена. Един ден ще погледнете обратно и ще осъзнаете, че разводът е бил най-хубавото ви решение.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР