Често се фокусираме върху любовта, която даваме на мъжете и

...
Често се фокусираме върху любовта, която даваме на мъжете и
Коментари Харесай

5 начина да дадете любов на себе си на този Свети Валентин

Често се фокусираме върху любовта, която даваме на мъжете и забравяме, че би трябвало да даряваме и самите себе си с обич. Не ме разбирайте неправилно: значимо е да показвате добрина и поддръжка на околните си и обичания си. Но е доста значимо да обичате и себе си. Ето за какво ви предлагаме да дарите малко обич на себе си на този Свети Валентин. Ето няколко неща, които да извършите за себе си:

1. Купете си шоколад

Шоколадът е запазената марка на Свети Валентин и вие заслужава да се поглезите.Шоколадът постоянно е добра концепция. Купете си един прекрасен шоколад и му се насладете.

2. Опитайте Мета медитация

Мета медитацията е най-хубавата за персонално израстване. Наричана " Метта ", тя значи " любяща добрина ". Тя има хиляди вариации, само че ще ви представим най-простата. Започвате с няколко изречения за себе си:

Мога ли да бъда благополучен

Мога ли да бъда спокоен

Мога ли да бъда освободен

След това повторете фразите, като се концентрирайте върху вашия " вътрешен кръг ", който може да се състои от близки родственици и другари. След това разширете до хората, които виждате всекидневно. И най-после, направете същото за хората, с които се карате и не се разбирате. Последната част е най-важна, тъй като е значимо да мислите положителното и на хората,които не харесвате.

3. Цветя, цветя, цветя

Цветята, както шоколада, ни дават съображение да се усмихваме. Бъдете положителни към себе си иси купете рози, лалета, хортензии или просто цветята, които обичате най-вече.

4. Направете подготовка, която ви харесва

Тренировките освобождават ендорфини, а ендорфините ви карат да бъдете в положително въодушевление. Така че се поглезете с подготовка, която ви харесва, без значение дали това е подготовка за мощ вкъщи, Tabata или пускане на 7-дневен проект за вървене.

5. Намерете мантрата си

И най-после, в случай че не сте по медитацията, нямате сила за подготовка бихте могли да извършите нещо просто, което да се надяваме ще ви накара да се усмихнете на този Свети Валентин, както и през всеки идващ ден. Изберете мантра, която ви харесва, нещо, което значи доста за вас. След като намерите фраза, която е подобаваща и значима за вас,придържайте се към нея, запишете я и си я повтаряйте постоянно, когато имате потребност.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР