Общоприето е, че в една двойка трябва жената да е

...
Общоприето е, че в една двойка трябва жената да е
Коментари Харесай

Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Общоприето е, че в една двойка би трябвало дамата да е по-млада от мъжа. Поне в предишното, връзката сред по-млад мъж и по-възрастна жена не беше добре призната. Днес хората са по-широкоскроени и възрастта към този момент съвсем не е фактор. Може да е изненадващо, само че в действителност мъжете избират по-възрастни дами.

Днес ще хвърлим светлина върху тази тайнственост и ще разберете за какво мъжете харесват повече по-възрастните дами.

По-възрастните дами знаят какво желаят

 Мъжете изясняват, за какво по-възрастните дами са неустоими Instagram


Това, което притегля мъжа към по-възрастна жена през цялото време, е ясният фокус. Тя има ясна визия за това какво желае и концентрира силата си за реализиране на по-големи цели. Докато младите дами към момента изследват света посредством взаимоотношения и драма, по-възрастните дами се концентрират върху възстановяване на личния си живот и живота на своите близки. Мъжете харесват това, че няма да има догадки и игрички.

По-възрастните дами знаят повече за живота

По-възрастните дами имат повече опит в живота, запознанствата и връзките като цяло, което разрешава на мъжа да научи толкоз доста нови неща от дамата до себе си. Тя предлага своята позиция по разнообразни въпроси и богатият й житейски опит оказва помощ на мъжа да гледа по-реалистично на живота и го кара да бъде по-зрял. Тези дами имат способността да виждат мъжа по метод, по който той самият не може да се види. Тя му демонстрира какъв човек е той и го стимулира да реализира по-големи цели.

По-възрастните дами оказват помощ на мъжа до себе си да има друга позиция

 Мъжете изясняват, за какво по-възрастните дами са неустоими Instagram


Връзката с по-възрастна жена дава опцията на мъжа да израства. Разбира се, връзките като цяло ни оказват помощ да научим някои неща за себе си и за това кои сме, само че по-възрастна жена оказва помощ на мъжа да опознае себе си на по-дълбоко равнище. Това построява по-силна връзка в партньорството и оказва помощ за построяването на мощна, зряла връзка.

Те са уверени и самостоятелни

Младите дами търсят внимание и утвърждение от обществеността, до момента в който по-възрастната жена се усеща комфортно в личната си кожа. Няма потребност да се потвърждава на никого и не търси утвърждение. Тя се усеща удобно в света. Нейната убеденост и методът, по който се държи, са като магнити за мъжете. Възрастните дами се радват на вниманието на мъжете, като в същото време се концентрират и върху други значими неща.

 Мъжете изясняват, за какво по-възрастните дами са неустоими Instagram

Те са по-емоционално зрели

По-възрастните дами имат повече житейски опит и са претърпели доста повече в живота си. Те знаят по какъв начин да не реагират прекомерно остро и по какъв начин да управляват своите страсти и държание. Но това сигурно не значи, че са скучни и не знаят какво значи развлечение.

Те имат изискан усет

Някои мъже обичат чувството за успокоение, което имат по-възрастните дами. Младите дами имат безразсъдна сила, която може да бъде възхитителна и изкушаваща, само че тази линия няма да притегли всички мъже. Много млади мъже избират по-бавен и по-спокоен метод на живот, който е отпускащ и спокоен. Повечето по-възрастни дами избират тихите занимания като градинарство, занаяти и изобразяване, или прекарват нощите си на готино място като джаз бар.

 Мъжете изясняват, за какво по-възрастните дами са неустоими Instagram

Те са финансово постоянни

Не е загадка, че мъжете желаят и финансова сигурност, без значение какъв брой са млади или остарели. Повечето по-възрастни дами имат добре открита кариера, имат пари в пенсионен фонд и имат мощно възприятие за финансова отговорност, когато заплащат сметките си.

Децата са напуснали гнездото

Това може да звучи сурово, само че не всеки мъж желае да поеме отговорността да отглежда деца. Повечето по-възрастни дами имат огромни деца, които към този момент не живеят с тях. Това разрешава на мъжа и неговата по-възрастна половинка да се концентрират един върху различен и да отделят пълноценно време на колегата си.

 Мъжете изясняват, за какво по-възрастните дами са неустоими Instagram

Добри са в готвенето и знаят по какъв начин да се грижат за дома си

Идеята, че дамата би трябвало да бъде стопанка, е остаряла. Но все пак една жена би трябвало да умее да поддържа дома си. По-младите дами избират да не готвят, а да се хранят на открито. Предпочитат да имат човек, който се грижи за чистотата, вместо да почистват дома си сами. Това е мощно непривлекателно за мъжете.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР