Овен Чувствате се малко емоционално студени днес, отчасти защото се оказахте

...
Овен
Чувствате се малко емоционално студени днес, отчасти защото се оказахте
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 17 февруари 2019 г.

Овен

Чувствате се малко прочувствено студени през днешния ден, частично тъй като се оказахте от доста неща в последно време. Добрата вест е, че нещата сигурно ще работят за вас - най-малко за известно време.

Телец

Днес се чувствате в капан, само че просто би трябвало да излезете от личната си обвивка, тъй като това е нещото, което ви стопира. Може да отнеме повече време, в сравнение с сте предполагали. Просто пробвайте да се отпуснете.

Близнаци

Изглежда, че през днешния ден вашето въодушевление не може да се повдигне. Вероятно има нещо, което ви тормози, само че е допустимо въобще да не го осъзнавате. Ако е по този начин, пробвайте да разгледате казуса в дълбочина.

Рак

Вашите мислени сили са мощни в този момент, само че може да се наложи да ги употребявате по-малко, в сравнение с ви се желае. Хората към вас се нуждаят доста от вас и би трябвало да бъдете крепко стъпили на земята, в противоположен случай няма да сте им потребни.

Лъв

Вашата персонална лична мощ е зашеметяваща тъкмо в този момент - по тази причина излезте и се възползвайте оптимално от това! Ако сте част от екип от някакъв тип, вие ще бъдете в центъра на всичко през днешния ден, без значение дали желаете или не.

Дева

Вие сте ангажирани с минимум една значима връзка - това е във вашата природа. Сега е най-хубавото време да я изградите и да се уверите, че има действителен капацитет. Ако не, би трябвало да свършите сериозна работа, с цел да я изградите.

Везни

Сигурни сте, че се случват повече неща от тези, които можете да видите сега, само че не сте сигурни тъкмо къде да започнете да търсите. Най-добре е да се концентрирайте върху това, което знаете сигурно.

Скорпион

Мисленето ви през днешния ден е малко неразбираемо, само че това не значи, че не можете да постигнете сериозен прогрес. Всъщност можете да употребявате тази мъгливост в своя изгода, като поемате опасности, които ще се изплатят по-късно.

Стрелец

Вие и вашето семейство сте подготвени за огромна покупка, даже в случай че мислите, че не можете да си го позволите. Сега е подобаващото време да търсите покупко-продажби, само че се захващайте единствено с неща, които смятате, че са ви в действителност нужни.

Козирог

Вашата деловитост ще ви бъде извънредно потребна през днешния ден, тъй като всички хора към вас ще се нуждаят от помощта ви. Трябва да организирате всичко бързо и по допустимо най-хубавия метод.

Водолей

Въпреки че сте сигурни в себе си, добре е да помислите дали в действителност би трябвало да действате толкоз импулсивно и да се доверявате на инстинкта си. Ако всички към вас споделят " да " и инстинктът ви също споделя " да ", тогава го направете.

Риби

Вашето предпочитание да говорите е налице. Имате инструментите, от които се нуждаете, с цел да постигнете задачата си. Вашата велика сила би трябвало да бъде ориентирана на открито, в случай че желаете да постигнете нещо огромно.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР