Овен Днес ще бъдете на ръба на лудостта и то по

...
Овен
Днес ще бъдете на ръба на лудостта и то по
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 15 февруари 2019 г.

Овен

Днес ще бъдете на ръба на лудостта и то по една доста елементарна причина- всеки ще се пробва да ви прави оценка. Животът става все по-интересен и забързан. Предстоят ви доста завършения, а вие ще си създадете и в допълнение сами.

Телец

Някой доста близък- член на фамилията или непосредствен приятел- ще ви бъде доста нужен през днешния ден. Ще бъде доста добре просто да му дадете това, от което има потребност и да спрете да се пробвате да извършите нещата по собствен метод.

Близнаци

Отдайте на сътрудниците си малко повече внимание през днешния ден, като най-малко поддържате връзка с тях. Те може да се почувстват изоставени, в случай че работите независимо през целия ден или отидете на срещи без тях, тъй че ги допуснете до себе си.

Рак

Погледнете от по-близо нещата, които се случват през днешния ден. Трябва да се справите с действителността. Огледайте всичко деликатно, с цел да разберете дали всичко това е опасност или не.

Лъв

Днес се чувствате повече като водач, което от една страна е добре. Ако и вашите другари са в такова въодушевление, имате действителен късмет да постигнете страхотни неща, тъй че давайте, без да се замисляте.

Дева

Подхождайте към другите си занимания с идентична фикс идея през днешния ден. В противоположен случай нищо хубаво няма да се случи. Не можете да си позволите да бъдете разсеяни по никакъв мотив.

Везни

Някой през днешния ден ще бъде извънредно обезпокоен. Направете всичко по силите си това да не сте вие. Избягвайте светлината на прожекторите или може да предизвикате всичко сами. Не бъдете в центъра на събитията.

Скорпион

Днес би трябвало да се заемете с разчистването на мазе, таван или друго неизползваемо помещение. Възможно е да намерите извънредно скъпи неща, само че даже да не намерите нищо, ще сте почистили, което е задоволително потребно.

Стрелец

Не сте изключително поредни в последно време, изключително в дни като днешния. Днес сте толкоз разхайтени, поради околните си- те ви въздействат по този метод. Ако усетите, че е пристигнал моментът да станете по-сериозни- направете го.

Козирог

Любовта ви доближава до по-дълбоко равнище през днешния ден и околните ви хора ще виждат разликата. Нещата вървят по проект и ще откриете, че най-подходящия метод да изразходвате силата си е да се концентрирате върху романтиката.

Водолей

Вашето положително въодушевление е малко непремливо в тази конюнктура, само че пробвайте да накарате хората към вас да бъдат по-усмихнати и по-позитивни. Настроението ви въобще не пасва на времето на открито, само че по този начин е по-добре.

Риби

Стремете се да прекарате малко време уединено със себе си. Има някои неща, които би трябвало да извършите без непозната помощ, безусловно сами. Не се тормозете, че ще загубите приятелите си, това няма да се случи.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР