• Гумата с офроуд външен вид прилага нов дизайн на шарката на

...
•	Гумата с офроуд външен вид прилага нов
дизайн на шарката на
Коментари Харесай

Bridgestone носи приключенски дух на пътя с новата мотоциклетна гума Battlax Adventure Trail AT41

• Гумата с офроуд външен тип ползва нов дизайн на шарката на модела и туринг смес, с цел да обезпечи чудесно представяне на изсъхнало.
• Невероятната двигателна сила, сцеплението и спирането на мокро подсигуряват, че гумата предлага безвредно и удобно пътуване при всевъзможни метеорологични условия.
• Battlax Adventure Trail AT41 ще бъде налична от февруари 2022 година в девет размера.


Bridgestone, международен водач в региона на гумите и каучука, предоставящи решения за безвредна и устойчива подвижност, обяви стартирането на своята най-нова приключенска гума за придвижване по пътя, предназначена за мотоциклетния пазар - Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41. Със своя стабилен, офроуд външен тип, гумата осигурява отлични характерности на изсъхнало, невероятна двигателна сила, сцепление и прекъсване на мокро, с цел да подсигури безвредно и комфортно пътешестване при всякакви метеорологични условия.

Със своя офроуд външен тип, новата Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 има усъвършенстван дизайн на шарка на протектора с канали, подобряващ водоотвеждането и допринасящ за впечатляващите характерности на гумата при мокро време, посредством на увеличените междинни размери на каналите и по-последователното съответствие на каналите в контактните зони. Новата форма на блоковете на гумата намалява частичното изхабяване на рамото ѝ, докато оптималната структура на пояса и новата шарка дават огромна непоклатимост. Туринг сместа на Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41 - с 3LC технология, употребена при задните гуми - също способства за отличните характеристики на гумата на мокра и суха настилка, както и във връзка с нейния пробег.

Най-новата шосейна туринг гума на Bridgestone ще се предлага от февруари 2022 година в девет размера (4 предни и 5 задни), всички с маркировка M+S. С тази гама Battlax Adventure Trail AT41 обхваща множеството мотоциклети в сегмента Adventure.

„ Battlax Adventure Trail AT41 е шосейна гума, която допълва приключенския тип “, сподели Нико Туй, началник на отдел „ Мотоциклети “ в Bridgestone EMIA. „ Сегментът на „ приключенските “ мотори е най-големият нарастващ сегмент при продажбите на мотоциклети през последните няколко години, а най-новата ни пътна гума за този пазар е проектирана да донесе комфорт и безопасност - както при изсъхнало, по този начин и при мокро време - на мотоциклетисти с приключенски дух. ”

*Източник: Bridgestone
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР