Това е най-младият флагман на марката Mazda, CX-80. Системите за

...
Това е най-младият флагман на марката Mazda, CX-80. Системите за
Коментари Харесай

Изключително комфортен втори ред в Mazda CX-80

Това е най-младият флагман на марката Mazda, CX-80. Системите за поръчка на модела кросовър, който се предлага като шест- или седем места, към този момент са задействани. Автомобилът се предлага в два разновидността на задвижване и пет линии на съоръжение, цените стартират от 55 350 евро за Mazda CX-80 e-Skyactiv PHEV „ Exclusive Line “.

Подобно на Mazda CX-60, CX-80 е основан на Skyactiv Multi-Solution Scalable Architecture за транспортни средства с надлъжно инсталирани задвижвания. С дължина от съвсем пет метра и междуосие от 3120 мм това е най-големият автомобил на Mazda в Европейската продуктова гама. Моделът съчетава стилно лъчение в съвременна японска хармония с необятен и многофункционален интериор.

Има три разнообразни конфигурации на седалките, от които да избирате, с две или три седалки на втория ред и две седалки на третия ред. Mazda натъртва изключително на комфорта на втория ред седалки. Седалките могат да се местят на дължина с 25 мм, както и да се контролира наклонът на облегалките. Пътниците на втория ред също се възползват от настрана ръководен климатик, USB-C портове за зареждане на смарт телефони и таблети и опционално отопление и вентилация на седалките.

Освен това, според от конфигурацията на седалките, е налична функционалност за влизане с едно допиране, която разрешава изключително комфортен достъп до третия ред седалки. В шестместните версии Mazda CX-80 има настройка на капитанска седалка с две обособени седалки.

Що се отнася до задвижването, клиентите могат да избират сред 241 кВт/327 к.с. e-Skyactiv PHEV с електрически пробег от 60 км и ефикасен 3,3-литров, редови, шестцилиндров дизелов мотор e-Skyactiv D254 с 187 кВт/ 254 к.с., в това число M-Hybrid Boost система. И двата мотора са съчетани с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия и общоприетоо комбинирани със системата за задвижване на всички колела i-Activ AWD на Mazda.

Задвижването е най-вече задните колела и доставя на предните колела изменчив въртящ миг според от обстановката и режима на шофиране. Превключвателят за режим на шофиране Mi-Drive (Mazda Intelligent Drive Select) може да се употребява за в допълнение увеличение на контрола и удоволствието от шофирането с до пет разнообразни режима на шофиране (EV режим единствено за Mazda CX-80 e-Skyactiv PHEV).

Линията съоръжение " Exclusive Line " към този момент включва, наред с други неща, тризонов автоматизиран климатик, система за свързване Mazda Connect с 12,3-инчов пъстър екран с висока разграничителна дарба, дигитален радио тунер (DAB+), осем високоговорителя, ръководство от кормилото бутони и Multi Commander, гласово ръководство Alexa, " Bluetooth ", усъвършенствана интеграция на смарт телефон с безжични " Apple CarPlay " и " Wireless Android Auto ", хибридна навигация, head-up екран, отопляем волан и отопляеми предни седалки.

Вариантите на съоръжение " Homura " и " Takumi " (от 62 200 евро) включват, наред с други неща, матрична LED система за осветяване (ALH), система за адаптивен круиз надзор (MRCC), автоматизирано затъмняващи се вътрешни и външни огледала, кожен салон в черно (Homura) надлежно бяло (Takumi), електрическо контролиране на седалките за лидера и предния пасажер, както и системата за персонализиране на лидера.

Моделите „ Homura Plus “ и „ Takumi Plus “ (от 65 900 евро) също оферират електрическа задна врата със сензорно ръководство, 360-градусов екран с транспарантен аспект и аспект на теглича за елементарно маневриране и прикачване на ремарке, както и индуктивна стойка за зареждане за съвместими смарт телефони, панорамен стъклен покрив и звукова система „ Bose BassMatch Centerpoint “ с дванадесет високоговорителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР