Историята на кучето Лея трогна хиляди потребители във Фейсбук. Немската

...
Историята на кучето Лея трогна хиляди потребители във Фейсбук. Немската
Коментари Харесай

Изоставена в гората да умре от глад - историята на кучето Лея, която днес си търси осиновители

Историята на кучето Лея трогна хиляди консуматори във Facebook. Немската овчарка на година и половина е била оставена в гората да почине от апетит, лежаща край пътя безусловно в нищото, гладна и хърбава.

Спасител на кученцето се оказва жена, която я намира сгушена на кълбо и взема решение да помогне.

Роза Иванова води кучето в клиника в Димитровград, където са направени проучвания и обезпаратяване на животинката.

„ Първоначално помислих, че към този момент си е отишла… сгушила се на кълбо в гората… само че когато понижих, си подвигна главичката и се успокоих най-малко малко, че още има късмет да я спасим и да изживее един желан живот.

Качихме я в колата и сега пътуваме към Арена Вет в Димитровград. Ще остане там за няколко дни до момента в който се възвърне най-малко малко, след това я прибирам у дома “, написа преди дни дамата в профила си във Facebook.

Днес Лея към този момент е по-добре, среща се в Сепарева баня и си търси осиновители:

„ Търсим най-прекрасното семейство за това толкоз изстрадало, само че и слънчево момиче. Лея е невероятна борбена и постоянно усмихната опашатка на към годинка и половина. 

Беше оставена да почине в гората край пътя на 10 км от най-близкото обитаемо място. 

Лея към момента се лекува и би трябвало да заякне малко, само че по-късно ще бъде подготвена да си има семейство и любящи стопани “, написа Роза Иванова.

Тя отбелязва, че доста държи на противоположната връзка след осиновяването, както и кучето да се кастрира след цялостното възобновяване. „ Да помогнем на Лея да открие своето благополучие, обич, топъл и комфортен дом “,апелира спасителката на мъничето.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР