Официалният вносител на Renault и Dacia в България – Кеос

...
Официалният вносител на Renault и Dacia в България – Кеос
Коментари Харесай

КЕОС СОФИЯ СТАРТИРА МЕНТОРСКА ПРОГРАМА ИЗЦЯЛО ЗА ЖЕНИ В АВТОМОБИЛНИЯ БИЗНЕС

Официалният вносител на Renault и Dacia в България – Кеос София, показва първата в автомобилния отрасъл менторска стратегия напълно за дами - D.R.I.V.E
Програмата е разграничена на 5 модула, включващи споделени бизнес практики от сполучливи специалисти в компанията
В нея могат да вземат присъединяване студенти или неотдавна приключили млади експерти от нежния пол сред 18 и 25 години, а кандидатстването към този момент е отворено

Следвайки тактиката си за поддръжка на равнопоставеността сред половете в автомобилния бизнес, Кеос София подхваща следващата стъпка в тази тенденция. Компанията започва лична менторска стратегия - D.R.I.V.E. Целта на програмата е даде допир на надарени младежи до автомобилния отрасъл, като по този метод ги въодушеви за развиване във възприеман като най-вече мъжки бранш.

ЗА ПОВЕЧЕ ЖЕНИ В БИЗНЕСА И ЗАД ВОЛАНА

Според резултатите от извършеното от Кеос София , междинният дял на дамите в колектива на една компания в автомобилния бранш в България е 36,3%. От тях 26,6% са на висше управническо равнище. От друга страна, България продължава да е измежду водачите в Европа по дял на дами на мениджърски позиции с над 40%.

За да промотира бранша, като евентуален кариерен избор измежду нежния пол, Кеос София провежда първата в автомобилния отрасъл менторска стратегия. Тя е предопределена за млади дами на възраст сред 18 и 25 години, които занапред се ориентират в професионалния си път. Чрез персонален образец и споделени бизнес практики в света на подвижността, компанията цели да подкрепи овластяването на от ден на ден дами в бизнеса.

D.R.I.V.E.

Менторската стратегия носи името D.R.I.V.E, което кореспондира със заряда на нежния пол и спецификата на бранша. Началото и съответствува с Международния ден на дамите зад кормилото – 24 юни, а продължителността ще бъде два месеца.

Програмата е разграничена в 5 модула, всеки от които ще бъде воден от представител на Кеос София - специалист в региона си. Сферите, които ще бъдат наранени са разнородни: бизнес, връзки, следпродажбено обслужване, човешки запаси.

Участниците в самодейността ще се включат в бизнес проблем, по който ще работят дружно с менторите си, ще опознаят моделната гама на представяните от Кеос София автомобилни марки и схванат по какъв начин действа от вътрешната страна една от най-успешните компании в сектора. На финала всеки сполучливо минал програмата ще получи документ за довеждане докрай и рекомендация за представянето си.

„ Добавената стойност на менторската стратегия е, че дизайнът и е основан от дами за дами. Изключително скъп ще бъде персоналният контакт с експерти, потвърдили експертизата си в толкоз забавен отрасъл като автомобилния. В неговите основи са залегнали сфери, присъщи за всеки сполучлив бизнес: маркетинг, финанси, човешки запаси и други, само че допълнение с доста страст. Искаме да дадем късмет на повече млади дами да открият професионалното си занятие в него. “ – показа Калина Йорданова, изпълнителен шеф на Кеос София.

Кандидатстването към този момент е отворено, а всички искащи могат да се включат в него като попълнят формата на .

*Източник: Кеос София
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР