Австрийски съдпостанови днес, че един от най-известните престъпници в страната

...
Австрийски съдпостанови днес, че един от най-известните престъпници в страната
Коментари Харесай

Прехвърлят изнасилвача Йозеф Фрицъл в обикновен затвор

Австрийски съд постанови през днешния ден, че един от най-известните нарушители в страната - 89-годишният изнасилвач Йозеф Фрицъл , може да бъде трансфериран от психиатричен затворнически корпус в елементарен затвор, съобщи Ройтерс.

Подобен трансфер може да проправи път на изнасилвача до условно освобождение от пандиза. Адвокатката му Астрид Вагнер съобщи, че ще подаде молба за освобождение на клиента си в границите на една година от преместването му.

Фрицъл, който към този момент е трансформирал името си, държа щерка си в плен в продължение на 24 години, като в този интервал той я изнасилва неведнъж и от това блудничество се родиха седем деца.

24 години пъкъл и 3000 изнасилвания , това е печалната статистика за живота на Елизабет Фрицъл в интервала 1984 година – 2008 година

От разказите на жертвата, по време на процеса, излиза наяве, че тя е била изнасилвана и физически унизена до последните дни на пленничеството й през 2008 година, а първото обезчестяване било още на втория ден от него. Тогава Елизабет била окована и с верига към корема, тъй че да няма никаква независимост. Комуникация сред нея й татко й нямало, той просто идвал, изнасилвал я и я изоставял. Но не това било най-ужасното за Елизабет, а несигурността, че един ден той въобще нямало да се появи и никой няма да я открие в спонтанния й затвор./Dariknews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР