Двама заподозрени в тероризъм планираха да застрелят евреи, полицаи и

...
Двама заподозрени в тероризъм планираха да застрелят евреи, полицаи и
Коментари Харесай

Заподозрени в тероризъм „планираха убийства чрез стрелба по евреи, полицаи и войници“ в Северозападна Англия

Двама обвинени в тероризъм възнамеряваха да гръмнат евреи, служители на реда и бойци при нахлуване, „ въодушевено от Даеш “, съд изслуша през днешния ден – до момента в който трети обвинен плака на подсъдимата пейка.

Уалид Саадауи, 36, и Амар Хюсеин, 50, дружно с Билел Саадауи, 35, бяха арестувани на 8 май, откакто антитерористичните ченгета нахлуха в четири места в Уигън и Болтън. Уалид Саадауи и Хюсеин бяха упрекнати в подготовка на терористични актове, до момента в който Билел Саадауи беше упрекнат в неразкриване на информация за терористичен акт.

Тримата мъже се явиха в Уестминстърския магистратски съд, облечени в сиви спортни екипи, типични за пандиза. Уалид и Билел Саадуи разговаряха, с цел да потвърдят своите имена, дати на раждане и адреси, до момента в който Хюсеин отхвърли да удостовери данните си. Билел се пледира за почтен за неразкриване на информация за терористичен акт.

Прокурорът Ребека Уолър сподели: „ Г-н Саадуи и Хюсеин се счита, че са възнамерявали въодушевена от Даеш терористична офанзива в Обединеното кралство, по вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР