31-годишна инфлуенсърка, позната като Руската Нана“, е издъхнала след 38

...
31-годишна инфлуенсърка, позната като Руската Нана“, е издъхнала след 38
Коментари Харесай

31-годишна издъхна, след като използва аналгетици, за да пребори махмурлука

31-годишна инфлуенсърка, позната като „ Руската Нана “, е издъхнала след 38 дни в кома.

Младата жена, която е родом от Русия, само че е отпътувала за Китай, където да продължи образованието си, е умряла в неделя. Скръбната новина оповести в обществени мрежи нейният другар Уонг Тао, с който се срещнала в 40-милионния град Гуейджоу, където следвала.

Иначе самата покруса се случила още на 27 март т.г., когато отишла на ваучър с група другари. След първите признаци на замайване рускинята е погълнала незнайно количество аналгетици, след което легнала да спи, само че повече не се събудила. Следващите 38 дни прекарала в кома, когато в неделя умряла в болничното заведение.

На идващия ден Уонг Тао заяви посредством малко видео в обществената мрежа Douyin (китайският аналог на ТикТок) за кончината на своята другарка.

Въпреки че не е ясно дали локалните управляващи проверяват какви медикаменти е взела рускинята и дали имат отношение към гибелта ѝ, съществуват съмнения, че това може да е фентанил, който се създава в някои незаконни лаборатории в страната. Този опиоид е толкоз мощен, че неверната доза може да докара до съдбовно предозиране, отбелязва La Vanguardia.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР