Бившият министър на финансите на Севера, Конър Мърфи, е освободен

...
Бившият министър на финансите на Севера, Конър Мърфи, е освободен
Коментари Харесай

Конър Мърфи от Шин Фейн е освободен от доказателства по време на разследването на Covid в Обединеното кралство по медицински причини

Бившият министър на финансите на Севера, Конър Мърфи, е освободен от предоставяне на показания на обществено чуване на следствието на Covid-19 по медицински аргументи.

Миналата седмица при следствието на Covid-19 в Обединеното кралство стана ясно, че господин Мърфи няма да участва по график заради медицински съвет за отмора.

По-късно през седмицата беше оповестено, че Г-н Мърфи стоеше настрани като министър на стопанската система на Стормонт по медицински аргументи.

Вицепрезидентът на Шин Фейн Мишел О'Нийл сподели, че някогашният изпълнителен министър Дейрдри Харги ще го размени краткотрайно.

Във вторник водещият юрист на следствието Клер Добинс Кей Си сподели, че са били осведомени, че господин Мърфи е „ претърпял в допълнение здравно лекуване и че е бил посъветван да почива две седмици, в очакване на спомагателни препоръки ”.

„ С почитание бихме поискали неговото свидетелско изказване да бъде оповестено на уеб страницата за следствие след привършване на това чуване, ” сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР