Общински кмет е пребил гражданин във владения от него като

...
Общински кмет е пребил гражданин във владения от него като
Коментари Харесай

Общински кмет бие гражданин предизборно, никой не обръща внимание на доказателствата за рекета

Общински кмет е пребил жител във владения от него като феод Борован, написа в писмо до медиите пострадалият Йорхан Ангелов. Заради погребението на татко му след получен инфаркт, сестра му задлъжнява около лекуването му към кмета Иван Костовски 2000 лева, които пострадалият връща след към месец като 3000 лева с противозаконната, само че прилагана от заемодателя рента. Така влиза в дългова серпантина, която води до общо изплатени 28 000 лева през идната 2022 година Отърваване от лихварите, както е известно - няма!

Когато пострадалият стопира през 2023 година да заплаща недължимите пари, стартират закани и душевен тормоз, в случай че се има вяра на пострадалия. И по този начин се стига до побой на 18 февруари 2024 година, който е осъществен в офиса на Костовски. За последното жертвата има здравно удостоверение за нанесените жестоки контузии, както и аудио записи на заканите и разправиите, които редакцията има.





Още на 20.02.2024 година сигналът, съпроводен с доказателствата е предаден на ГДБОП, снети са показания, дадени и пред арбитър още тогава. Но досега резултат няма.

Йорхан Ангелов пита: " Недосегаем ли е общинският кмет Иван Костовски? Това негово изнудване, тормоз, побой, обиди и така нататък върху хората продължава повече от 15 години. Варвям във Вас медиите!!! ".

Костовски е минал през няколко партии, като последно е определен от Възраждане. Припомняме, че поради откритите всеобщи нарушавания при преброяването на резултатите от изборите на 29 октомври - видеата с ангажиментите кои бялетини да се извадят, а кой да се сложат в урните в изборната комисия обиколиха България в изборната нощ, записани на видеокамерите в секциите, те са касирани и на 23 май следва нов избор за общински съвет. В навечерието на националния и европейски на 9 юни.

Пламен Валентинов

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР