Заслужавам си - да кажеш тези думи, докато седиш пред

...
Заслужавам си - да кажеш тези думи, докато седиш пред
Коментари Харесай

Кейт Уинслет сваля грима си в новата рекламна кампания на L'Oreal

" Заслужавам си " - да кажеш тези думи, до момента в който седиш пред огледалото и се вглеждаш в своите очи, не е по никакъв начин лесна задача. Особено за дамите, чието възприятие за перфекционизъм става все по-самокритично с годините. 

Кейт Уинслет обаче прекатурва визиите за хубост и самоуважение в новата акция на L`Oreal, отдадена на 50-та годишнина на козметичния бранд. 

Облечена в бяла риза, с съвършен непоказен грим и прическа, Уинслет застава пред камерата и си повтаря " Заслужавам си ". 

" Тези думи са вълшебен. Сигурна съм, че евентуално си мислите: " Е, да, на нея й е елементарно да го каже. В продължение на часове са подготвяли грима и прическата й, с цел да може да наподобява по този начин, Естествено, че има самочувствие ". Защото хубостта може да се усеща и като суперсила, нали? Но все в миналото това ще би трябвало да се махне ", споделя актрисата и прибира косата си, с цел да стартира да почиства лицето си. 

46-годишната актриса последователно смъква всеки слой грим от кожата, очите и устните си, до момента в който най-после демонстрира същинското си лице - най-трудното за всеки от нас е да знае по какъв начин да се усеща скъп без повърхностните " усъвършенствания ". 

" Аз не наподобявам по този метод от самото начало. Това се отнася за всички. Онова, което ни остава, е това, което си заслужава ", споделя Уинслет, до момента в който се подготвя за отстраняването на грима. 



" Когато сме по-млади, постоянно си мислим, че цената ни се дефинира от лицето или тялото ни, от това какъв брой внимание получаваме, какъв брой известни сме или какъв брой " лайкове " събираме спрямо приятелите ни. Но не става дума за това. " Заслужавам си " значи да овладееш правото да бъдеш себе си, да държиш на същинската си същина - със своето тяло, своята кожа, своето лице. А те ще се трансформират с напредването на годините - това е просто факт. Но смелостта да вярваш, че си заслужаваш, е нещо, за което всички можем да си оказваме помощ взаимно ", споделя тя. 

Всеки е сериозен към себе си и би желал да се промени за по-добро, податлив е да се съпоставя с останалите и да вижда белезите, несъвършенствата и разликите си, споделя Уинслет, само че добавя: " Всички те ни трансформират в индивида, който сме ". 

Посланието й е ориентирано към превъзмогване на предразсъдъците - както против другите, по този начин и по отношение на самите себе си.

" С или без грим - да бъдеш себе си по достоверен метод е най-важното нещо. И това си заслужава ", споделя тя. 

Изборът на Кейт Уинслет за акцията не е инцидентен - като се изключи че е лице на L`Oreal, актрисата направи една от най-хубавите си функции през последните години в сериала " Мер от Ийсттаун ", поради който напълно съзнателно държеше да покаже лицето и тялото си без грим и " усъвършенствания ". 

В свое изявление тя разказваше, че е прибирала два пъти фотосите от промоционалния афиш за сериала, тъй като лицето й е било прекомерно ретуширано. 

" Казваха ми: " Кейт, в действителност, не може да го правиш ", а аз им отговарях:  " Момчета, доста добре знам какъв брой бръчки имам към очите, в случай че обичате - върнете ги там, където им е мястото ", казваше тя пред New York Times. 

Видеото на L`Oreal с Кейт Уинслет е част от серия с откровени диалози с надарени дами. Преди нея пред камерата застана Хелън Мирън, която споделя за личния си опит с покриването на публичните упования за самочувствието на дамите - не въз основата на младостта и сексапила, а въз основата на мозъка, въображението и волята й. 

" Ако се противопоставиш на културата, другите гледат на теб като на луда, неприятна, нещастна жена или композиция от всичко това ", споделя Мирън. 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР