Теч на стар запис от среща на политици от Продължаваме

...
Теч на стар запис от среща на политици от Продължаваме
Коментари Харесай

Теч на стари записи се превърна в дарителска кампания на Продължаваме промяната

Теч на остарял запис от среща на политици от „ Продължаваме промяната “ преди изборите през 2023 година, се трансформира в акция за дарения за предварителните избори на Политическа партия.

Записът с неприятно качество беше публикуван в началото от уеб страницата “Афера.бг ”, а в следствие от Политическа партия го разгласиха в профила си във Фейсбук, тъй като по думите им няма какво да крият.

Аудиото е некачествено, само че могат да бъдат разпознати гласове, които звучат като съпредседателите на Политическа партия - Асен Василев, Кирил Петков, някогашния министър председател Николай Денков и Лена Бориславова. Записът е от среща, извършена преди последните парламентарни избори предходната година.

От накъсаните изречения се схваща, че тематиката е обезпечаването на средства за предизборната акция на партията през 2023 година.

В записа се чува и по какъв начин Кирил Петков звъни на човек с малко име " Пламен " и търси подпомагане за обезпечаване на спомагателни средства за предизборна телевизионна реклама.

„ Пускаме ви запис, от който ще разберете, че на изборите през 2023 не успявахме да съберем пари, с цел да си финансираме акцията, “ написаха от Политическа партия, като прецизираха че и сега ситуацията не е по-различно и „ по тази причина сме оповестили дарителска акция “.

Според политическата партия записите демонстрират, че службите за сигурност наблюдават и подслушват Политическа партия.

„ Това може да ви изясни и за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи водиха такава люта борба, с цел да ги запазят в този тип, " пишат още от политическата групировка с апел повече хора да ги поддържат в дарителска акция, " с цел да има същинска смяна ".

От Политическа партия приканват ДАНС и службите да реагират, в случай че не са забъркани в документиране на срещи и послушването на членове на партията.

„ В записите със подозрително качество се чуват накъсани изречения и изрази, комфортно подбрани за основаване на избрани внушения. Такава неистина и подстрекателство е използването на имена, които от дълго време служат за компрометиране при всяка обстановка, “ означават от партията на Кирил Петков и Асен Василев в позиция от през днешния ден.

Логично поражда и въпросът за какво въпросните записи „ изтичат “ година по-късно. Според Политическа партия отговорът се крие в изявлението на Асен Василев отореди дни. По Nova TV той разгласи, че проектите на ГЕРБ и Движение за права и свободи плануват Бойко Борисов да стане президент, а Делян Пеевски - министър председател.

Политическа партия дефинира публикуваните аудиофайлове като " следващ опит за кална акция " против тях.

„ Вместо с политически причини, акцията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии, “ обобщават от партията.

„ Нямаме какво да крием - не сме откраднали пари в чували от автомагистрали, не зме изнудвали и рекетирали бизнеси, " пишат още от Политическа партия..

Формацията още веднъж прикани за поддръжка, с цел да се " опълчи на мръсната машина “.

Ден след първия запис afera.bg популяризира втори. Аудиото още веднъж е с извънредно неприятно качество. В него още веднъж се повтаря думата " кеш "
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР