В психологическо отношение Кубрат беше готов да даде всичко и

...
В психологическо отношение Кубрат беше готов да даде всичко и
Коментари Харесай

Палми Ранчев: Кубрат Пулев разчита на стар руски стил

" В психическо отношение Кубрат беше подготвен да даде всичко и беше отрязал всички пътища за оттегляне. Той беше равносилен на международния първенец ", по този начин разяснява боксовия мач сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа Палми Ранчев, някогашен треньор на Тервел Пулев (братът на Кубрат), стихотворец и публицист, пред.

По думите на Ранчев Кобрата играе остарял съветски жанр от 70-те години, който е носил триумф на доста българи, само че в аматьорския бокс:

" В аматьорския бокс този жанр на отдалеченост и с десни прави и леви прави. В професионалния бокс не можеш да задържиш съперника си 12 рунда на далечно разстояние ".

Кубрат няма виновност , акцентира Ранчев и добави:

" Той по този начин е теоретичен на този остарял съветски жанр. Със остарели съветски оръжия играе против модерното въоръжение на сложен боксьор, какъвто е Антъни Джошуа ".

Според Палми Ранчев Кубрат Пулев не е бил наясно с опциите си, че с този жанр не може да издържи 12 рунда. Той посочи обаче, че тактическите неща в играта на Кобрата би трябвало да бъдат преценено и от хората към него:

" Проблемът е, че в техническо отношение не са го подготвили ".

" Тълпата е безмилостна. Рингът е ешафод за губещия. Нокаутът е дребна гибел ", разяснява Ранчев във връзка на мненията за загубата на Пулев.

Интервюто на Диана Янкулова с Палми Ранчев в предаването " Неделя 150 " можете да чуете от
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР