В популярните мрежи се обсъжда активно кои жени най-често омръзват

...
В популярните мрежи се обсъжда активно кои жени най-често омръзват
Коментари Харесай

Кои съпруги най-бързо омръзват на мъжете си

В известните мрежи се разисква интензивно кои дами най-често омръзват на съпрузите си. Оказва се, че има няколко дейности, с които съпругите елементарно могат да отегчат своята половинка. Представяме ви няколко типа дейности, които влудяват мъжете и ги отблъсват от вас.

Кралица майка
Фразата „ Аз споделих ли ти?! “ боли в ухото на съвсем всеки мъж. И по този начин, дамите, които са привикнали да се държат във връзките си като майки на нехаен юноша, най-често стартират да нервират половинките си. Малко хора ще изтърпят непрекъснато да слушат по какъв начин е най-добре да се хранят / обличат / почиват / работят.

Отдаване до дъно
Някои дами незабелязано се разтварят пред съпрузите си и напълно им се отдават. За тях техните лични ползи и стремежи не съществуват. Те се интересуват единствено по какъв начин да угодят на брачна половинка си или да не изгубят вниманието му. Това „ подравняване “ след известно време стартира да нервира, а по-късно става изцяло отвратително за мъжа.

Направи това и това
Постоянните молби и претенции нервират доста мъже в всекидневието. Ако една жена от заран до вечер изисква внимание, финанси и осъществяване на всичките й стремежи от мъжа, то той към този момент не желае да се показва - всичко се трансформира в тежест и скука за него./
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР