Сексапилната Християна Гутева пази в строга тайна личния си живот

...
Сексапилната Християна Гутева пази в строга тайна личния си живот
Коментари Харесай

Най-красивата българска футболна съдийка крие мъж и бебе


Сексапилната Християна Гутева пази в строга загадка персоналния си живот и не желае обществено да обявява връзката си. Почти никой не схваща и за нейната бременност до последния миг. Християна роди в края на 2022 година, само че даже не разкри какъв е полът на  бебето. Красивата съдийка доста бързо се върна на работа, откакто стана майка, и продължи сполучливо да управлява мачове, написа „ България Днес “.  

Още на следващия ден Хриси ще сбъдне една от фантазиите си – ще бъде основен рефер на мач от Първа лига. Блондинката бе определена за арбитър на дуела сред „ Крумовград “ и „ Левски “, което е най-голямо й професионално достижение до момента.

До този миг Гутева ръководеше главно мачове от Втора лига и бе четвърти арбитър на срещи от елита.

Хриси от дълго време е калена с мачове от долните дивизии, където е срещала какво ли не.

„ Все още има хора, които са предубедени към дамите съдии. Ще има хора, които сигурно няма да са щастливи от нашето наличие. Доставя ми наслаждение макар негативите. Получавала съм всевъзможни забавни предложения по време на мач. Не съм  приемала нито една от тях, тъй като считам, че е непрофесионално. Един футболист един път ми сподели: „ Ти мен няма ли да ме поканиш на кафе? “ Аз него да го поканя. Интересни оферти съм получавала – кино, кафе… Има негативизъм, негативни реакции от страна на играчите. Но това е част от играта.   Не желая да се употребявам с привилегии, тъй като съм жена. Използвам женските преимущества - като самообладание да вземем за пример “.

Преди години Хриси имаше връзка с сътрудника си Таско Тасков, само че двамата се разделиха. Съдията тежко претърпя края на любовта и дълго време страдаше за Гутева, което се отрази и на работата му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР