В днешния 30 ноември (вторник) българският гранд излезе с изключително

...
В днешния 30 ноември (вторник) българският гранд излезе с изключително
Коментари Харесай

Левски се ядоса на двама депутати, които лобирали за ЦСКА

В днешния 30 ноември (вторник) българският гранд излезе с извънредно къс, само че за сметка на това забавен коментар, по отношение на политическите събития в България!
" Сините " декларират, че постоянно са стояли надалеч от политиката, само че с изненада са открили, че по време на консултациите за съставянето на ново държавно управление, в тематика №1 са се трансформирали проблемите на един съответен български клуб...
От Левски са на мнение, че двама членове на политически партии са изиграли ролята на лобисти в този случай и прибавят, че ще наблюдават с нараснало внимание развоя на събитията.
прецизира, че в тази ситуация " сините " визират един народен представител от Българска социалистическа партия - Иван Ченчев и един от партията на Слави Трифонов - Радослав Василев! Двамата се застъпиха за ЦСКА по време на договарянията сред партиите на тематика " български спорт ".

" Левскари,
заявяваме, че „ Левски “ постоянно е стоял настрана от политиката. Въпреки това, с изненада установихме, че по време на политическите съвещания за сформиране на кабинет, тематика №1 станаха проблемите на съответен футболен клуб, а ролята на лобисти пред страната изиграха двама „ прочувствено свързани “ с този клуб представители на политически обединения.
За нас това е неприемливо и ви уверяваме, че с нараснало внимание ще следим всичко протичащо по този въпрос и при решения, накърняващи ползите на обичания клуб, ще реагираме.
„ ПФК Левски “ ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР