Уханията от различни билки или плодове имат невероятни доказали се

...
Уханията от различни билки или плодове имат невероятни доказали се
Коментари Харесай

Етерични масла за по-малко стрес

Уханията от разнообразни билки или плодове имат невероятни потвърдили се във времето потребни свойства. С помощта на наситените аромати можете да облекчите разнообразни положения, в това число породени от нараснали равнища на стрес, тревога и безпокойствие. Сред най-ефикасните в тези случаи етерични масла, ухаещи великолепно, се открояват четири, имащи мощно удобно влияние при стрес.
Лавандула
Лавандулата има великолепен мирис. Освен това облекчава безпокойството, потиска тревогата и усъвършенства настроението. Това е от огромно значение за секретирането на хормони на щастието, борещи се със напрежението и депресията. Лавандулата има доста потребни свойства и за съня. Тя противодейства на безсънието, понижава нощните събуждания и обезпечава бездънен сън през цялата нощ.
Когато спите добре, равнищата на стрес се намаляват. Това е натурален механизъм на тялото, който ние постоянно нарушаваме поради стресовия си метод на живот.
Цитрусови масла
Цитрусовите аромати оказват помощ в облекчаването на признаците на тревога. Особено потребни са грейпфрутът, бергамотът, сладкият портокал, лимонът, мандарината. Високото наличие на лимонов в тях оказва помощ за облекчение на напрежението и тревогата. Този естествен химикал има свойството да тонизира и успокоява нервната система.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР