Ученици от СУ “Свети Княз Борис I” в Асеновград направиха

...
Ученици от СУ “Свети Княз Борис I” в Асеновград направиха
Коментари Харесай

За пример! Ученици направиха дарение за COVID-отделението в ...

Ученици от СУ “Свети Княз Борис I” в Асеновград направиха подаяние за болничното заведение в града. Децата са организирали учебен базар със саморъчно направени произведения. Днес, в деня, в който се отбелязва празника на Свети Иван Рилски - настойник на медиците - учениците са решили част от събраните средства дарят за потребностите на COVID-отделението в МБАЛ - Асеновград, а останалото - на момиче, страдащо от тежко заболяване.

" Младите хора в действителност мислят в тази посока. Хуманността във Ваше лице, уповавам се в идващите години да се види и в цялото общество. Нека откри отклик във всички наши съграждани. Благодаря Ви от сърце! ", сподели пред учениците шефът на болничното заведение лекар Иван Червенков, на който бе връчено дарението.

" Много се радваме, че тази година от базара събрахме такава сума пари. Решихме да я разделим, с цел да помогнем за две разнообразни дела. Защото има едно момиченце от Стара Загора, което е болно от Детска церебрална парализа и има потребност от средства ", споделиха на собствен ред основателите на благородната самодейност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР