Ученици от Средно училище ”Св. Св. Кирил и Методий” в

...
Ученици от Средно училище ”Св. Св. Кирил и Методий” в
Коментари Харесай

Ученици от Козлодуй се запознаха със заплахите в интернет

Ученици от Средно учебно заведение ”Св. Св. Кирил и Методий” в Козлодуй се срещнаха със заканите в интернет и кибертормоза. Информационната среща е в осъществяване на младежкия календар на общината, сподели началникът на отдел "Образование, обществени действия и юношески политики " към локалната администрация Лидия Петрова.
"Дейността за безвредния интернет беше показана от контрольор Мирослав Хутев от профилирания бранш „ Киберпрестъпност” към ГДБОП (Главна дирекция "Борба с проведената престъпност "- бел. ред.). Беше подчертано върху главните закани в интернет, ограниченията за сигурност и главните източници, от които произлизат тези рискове. Предварително беше разгласен конкурс за най-хубава презентация на тематиката за безвредния интернет. Общо 20 участници са показали свои презентации и комисия дефинира първите три места. Имаше и две специфични награди, а на всички бяха раздадени грамоти за присъединяване. "
Темата на извършения конкурс е "От теб зависи ". На първо място е класирана Деница Христова от 6-а клас на Средно учебно заведение "Св. Св. Кирил и Методий ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР