Млада врачанка изчезна безследно и е в неизвестност вече 2

...
Млада врачанка изчезна безследно и е в неизвестност вече 2
Коментари Харесай

Споделете! Млада врачанка изчезна безследно, близките ѝ молят за помощ /снимки/

Млада врачанка изчезна безследно и е в неопределеност към този момент 2 дни, научи извънредно организация BulNews. 
23-годишната Кристина Тодорова е добре позната на жителите на града. Тя постоянно може да бъде забелязана да се разхожда на разнообразни места, главно в парк " Дъбника " и в центъра. Нерядко моли хората да я снимат. 
От 12 май обаче от нея няма и диря. За последно е забелязана в парка в " Дъбника ", към 14 часа. Близките ѝ са извънредно загрижени за нейната сигурност. Нейният брат Петър показа нейни фотоси в обществената мрежа и моли всички врачани за помощ.
Кристина е висока е към 165 см, слаба, с мрачно кафява коса и кафяви очи. Последно е забелязана облечена в мрачно синкаво яке и сини дънки, каквито носи на фотографията в галерията.
" Ако сте виждали Кристина или притежавате каквато и да е информация, която може да помогне за нейното намиране, апелирам да съобщите на телефон 112 (силно препоръчително) или на телефон 0877888098, както и на персонално известие. Вече сме уведомили полицията и сътрудничим с тях изцяло ", написа братът на момичето.
" Моля, споделете тази обява и ни помогнете да върнем Кристина безвредно вкъщи. Вашата помощ е извънредно скъпа! ", моли той. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР