ЦСКА-София се интересува от холандския защитник Стивън Перейра. 24-годишният централен

...
ЦСКА-София се интересува от холандския защитник Стивън Перейра. 24-годишният централен
Коментари Харесай

ЦСКА-София се интересува от холандския защитник

ЦСКА-София се интересува от холандския бранител Стивън Перейра. 24-годишният централен защитник играе за втородивизионния МВВ Маастрихт, а договорът му изтича, написа " Тема спорт ". Перейра разгласи в обществените мрежи в сряда, че престоят му в този тим е завършил след три щастливи години, а в този момент търси доста по-голямо предизвикателство.

" Червените " са един от заинтригуваните тимове и обмислят да му предложат контракт. Перейра е употребен главно като централен бранител, само че може да играе и на десния бек. " Червените " сигурно ще се подсилят и на двете позиции през лятото.

 Левски - ЦСКА-София част IV @@@

Перейра също по този начин е национал на Кабо Верде, като прави дебют през септември 2017 година в международната подготовка с ЮАР. Записал е общо 4 мача за селекцията, всичките през есента на предходната година. Юноша е на Цволе и има 3 мача за тима в холандския хайлайф. От 2015 година играе за МВВ Маастрихт във втора дивизия. Той е бил главен футболист във всеки от трите сезона, като записва 112 мача и 3 гола във всички шампионати.

Перейра се познава с крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси, въпреки и двамата да не са били в един клуб. Не е изключено офанзивният състезател да е предложил Перейра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР