Това, че индийците са едно от най-големите населения, които приемат

...
Това, че индийците са едно от най-големите населения, които приемат
Коментари Харесай

Индия проучва DOGE, BTCS и SOL за дигитално подписване на документи

Това, че индийците са едно от най-големите популации, които одобряват крипто и цифрови активи, не е загадка измежду общността.

Проучване на криптовалутите в Индия за цифрово сключване

Индийското държавно управление търси креативен хрумвания и търси разработчици, които могат да основат сигурен уеб браузър с отличителни характерности и усъвършенствани технологии. Те оферират цена в брой от към $450,000.



Предизвикателството е да се сътвори браузър, който разрешава на хората да подписват документи благодарение на крипто токени.  

Предизвикателството се състои от три стадия:

Първи стадий ще продължи два месеца и ще включва 18 награди. Вторият стадий е прототипът, който ще продължи три месеца с осем награди, а последният стадий ще продължи седем месеца с три награди.  

Желаните функционалности за уеб браузъра са съгласуемост с iOS, Android и Desktop, пречистване на уеб страници, поддръжка на Web 3.1, вградена поддръжка на достъпността, цифрово сключване на документи с крипто токен като DOGE, BTCS и SOL, наставнически надзор и опция за потребление на всички публични индийски езици.

Предизвикателството за основаване на цифров автограф е началото на нещо огромно, а крайният период за подаване на документи е 1 юли 2024 година

Предимства на потреблението на криптовалути като DOGE, BTCs и SOL за цифрови подписи

Дигиталният автограф е сигурен метод за потвърждаване на достоверността на цифрови документи, известия и програмен продукт. Той е като цифрова или виртуална версия на саморъчния автограф, която подсигурява, че информацията ви не може да бъде подправена.  

Сигурност

Дигиталните подписи работят с усъвършенствана технология, с цел да запазят информацията ви в сигурност.

Времеви щемпел

Часът на основаване е върху цифровия документ, което го прави сигурна процедура, изключително в случай че ще ви е нужна правна поддръжка.

Щадящ околната среда

Вече не се постанова да сечем дървета, с цел да подписваме публични документи. С цифровия автограф можете да се подписвате виртуално и да запазите дърветата за една по-добра екосистема.

Подписване на цифрови документи с DOGE, SOL и BTCS

Дигиталните документи ще бъдат налични освен с ETH и BTC. Криптоактивите, като DOGE, BTCS и SOL, също ще се показват добре, когато бъдат интегрирани.

DOGE

Това е неповторима криптовалута. Dogecoin закупи известност като опция на Биткойн заради изключителните си характерности и подкрепящата общественост – Doge Army.

Dogecoin е прочут с бързите транзакции и ниските такси за газ и има лимитирано предложение на токени.  

Крипто запалянковците се чудят дали цената на DOGE в миналото ще се увеличи, само че това е криптовалута и има неустановеност по отношение на цената на монетите заради съмненията на крипто пазара.

SOL

Solana е най-хубавият залог за разработчиците. Токенът не е предопределен единствено за транзакции. Solana е лесна за потребление при построяването на децентрализирани приложения, а SOL е родният токен на Solana.

BTCS

Bitcoin Spark е неповторима опция на Биткойн, защото взема решение най-големия проблем на блокчейн мрежата (високи такси за газ и мудна скорост на транзакциите).

Bitcoin Spark употребява нова блокчейн технология, доказателство за развой (Proof-of-Process, PoP) която спомага за ускорение на транзакциите. Можете също по този начин да добивате BTCS.

Добивът на BTCS е елементарен за потребление. Не е належащо да се сдобивате със скъпо съоръжение, преди да започнете, за разлика от добива на ETH и Биткойн.

Моделът “ ” на Bitcoin Spark опростява целия развой на рандеман.  

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР