Тервел Пулев няма да се бие с Тристан Джеймс тази

...
Тервел Пулев няма да се бие с Тристан Джеймс тази
Коментари Харесай

Смениха съперника на Тервел в Чикаго, връщат Пулев от кантара

Тервел Пулев няма да се бие с Тристан Джеймс тази нощ в Чикаго. Съперникът му бе заменен в последния миг, защото стана ясно, че представителят на домакините не е позволен до пердах с българина поради извънредно прецизната чикагска комисия, оповестява chicago.bg.

Илинойската боксова федерация е забранила на съперника на Пулев да излезе на кръга заради това, че има незачетен мач в различен щат. Според щатската комисия, новият противник на Тервел също е и с по-големи шансове за триумф. До този миг локалният любим Скот Фъртел има четири мача в професионалния бокс.

Неприятните изненади обаче не свършиха до тук, тъй като само българинът беше върнат от кантара. Оказа се, че Тервел е с 200 грама над категорията до 91 кг, и не беше изработен компромис с тежестта на българина. Така на Пулев му се наложи в продължение на един час, да се поти, с цел да влезе в категорията.

По-високият с цели 5 см от българина Скот Фъртел изчака до последно със своя екип, с цел да се уверят персонално, че Пулев ще влезне в категорията.

Все отново медалистът от Олимпиадата в Лондон мина кантара сполучливо и феновете на бокса могат да бъдат спокойни, че мач на Тервел Пулев в Чикаго ще има.

Припомняме ви, че срещата на българина ще се състои на галавечер тази нощ в залата към хотел „ Белведере “ в Елк Гроув.

chicago.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР