Супер нашумялата колаборация нa Lusi Fonsi и Daddy Yankee -

...
Супер нашумялата колаборация нa Lusi Fonsi и Daddy Yankee -
Коментари Харесай

“DESPACITO е най-стриймваната песен на всички времена

Супер нашумялата колаборация нa Lusi Fonsi и Daddy Yankee - " Despacito " е измежду най-успешните планове на 2017 година Оригиналната версия на парчето и ремиксът с присъединяване на поп звездата Justin Bieber са стриймвани над 4,6 милиарда пъти в цифровите платформи и публично " Despacito " е най-стриймваната ария в историята на музиката. В първите 24 часа след премиерата си формалното видео към истинската версия на парчето генерира рекордните за испаноезично видео 5,4 млн. гледания във Vevo.

За 22 дни видеото е гледано 200 млн. пъти и реализира връх за най-бързано насъбрани гледания. Към днешна дата броят на гледанията е близо 2,3млрд. Ремиксът на " Despacito " с присъединяване на Justin Bieber е първата испанска ария, изкачила се до #1 в влиятелната ранглиста Spotify Global Chart. В допълнение, сингълът е и най-високо изкачилата се в ранглиста на Spotify испанска ария. В първата седмица след премиерата си ремиксът е стриймван над 25 млн. пъти в цифровата платформа.

За същия интервал формалното аудио в YouTube е слушано над 81 млн. пъти. Ремиксът на " Despacito " бързо се изкачи до #1 и в общата ранглиста на iTunes. Сингълът влезе и в Топ 10 на влиятелната ранглиста Billboard Hot 100.

ВИДЕО:

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР