Снимка: БулфотоЛидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на премиера в

...
Снимка: БулфотоЛидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на премиера в
Коментари Харесай

Нинова: Г-н Борисов, всеки ден протакане ви осигурява още време да се окопаете още във властта

Снимка: Булфото

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова отговори на премиера в оставка Бойко Борисов. Тя разгласява следния пост във фейсбук профила си:

" Г-н Борисов, всеки ден отсрочване ви обезпечава още време да се окопаете още във властта
Какво може и какво не може да споделям взема решение само БСП 
Въпреки че е един от най-значимите празници, министър председателят в оставка Борисов продължи да раздава упътвания и да се меси в работата на други партии, в нашия случай на Българска социалистическа партия. 
Борисов си разреши да каже: " Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме Народното събрание,да връщат мандата,защото Борисов продължавал да ръководи ".
Г- н Борисов,
1. Какво може и какво не може да споделям взема решение само моята партия, а не вие.
2. При обективната  невъзможност да се сформира ново държавно управление, всеки ден отсрочване  осигурява време на вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безотговорно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред правилните си хора във второто и третото  ниво  на властта. 
3. Не вие, а Конституцията споделя какво следва в такива случаи. Вие задоволително я потъпквахте 11 години, тъй че не ме изненадва какво говорите и в този момент. В актуалната обстановка е по-добре да има длъжностен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за ръководството на страната, в сравнение с оставане на вашето държавно управление в оставка. 
И най-после, уважавайте повече хората и празниците ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР