Стопкадри Нова ТвПобедителят в Като две капки вода“ не можа

...
Стопкадри Нова ТвПобедителят в Като две капки вода“ не можа
Коментари Харесай

Зомбори е изумен от реакцията на бабата на жена му след победата в Капките

Стопкадри Нова Тв

Победителят в „ Като две капки вода “ не можа да пристигна в студиото на „ Здравей, България “ поради натоварения трафик и тапите в столицата.

Владо Зомбори обаче се включи по вайбър и описа любопитни неща пред Виктор Николаев и Мирослава Иванова.



Всички са доста щастливи, съседи, сътрудници, другари, съученици. Хора, с които съм се виждал два пъти в живота, звънят, призна по Нова Тв Владо.



Той разкри и една доста забавна преживелица.

Онзи ден приказвах с бабата на брачната половинка ми Весела. Тя ми показа, че някои сътрудници от нейната работа отпреди 30 годин са й се обадили и тя доста се радвала да ги чуе, и че са живи още, добави той.

Владо не скри още още какво е означавал за него погледа на жена му, която е следяла с паника и неспокойствие пеенето му от публиката, а след това е лиуквала дружно с него след успехите.



Нищо не мога заменя с този взор. Това е любовта, тази искра, която може да минава сред две човешки същества, които вибрират на една периодичност. Това е погледа на любовта, съобщи прочувствено Владо.

Последният призна, че не мисли да сменя кариерата си и няма да спре бъде артист, само че е отворен и за музикални предизивикателства.

Ако намеря правилните хоар, с които да направя някаква хубава музика, бих се впуснал в това, тъй като виждам силата на музиката и музикалната сцена какво дава на човек, сподели Зомбори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР