След многобройни изтичания на информация, някои от които дойдоха от

...
След многобройни изтичания на информация, някои от които дойдоха от
Коментари Харесай

Samsung представи фитнес гривната Galaxy Fit3 с по-голям екран и 13 дни живот на батерията

След многочислени приключвания на информация, някои от които пристигнаха от самaта Samsung, компанията през вчерашния ден публично показа фитнес гривната Galaxy Fit3.

Новото носимо устройство получава 1,6-инчов AMOLED екран, повишен живот на батерията до 13 дни и няколко нови функционалности.

Продажбите на гривната в международен мащаб ще стартират през днешния ден, само че Samsung към момента пази цените в загадка.

Galaxy Fit3 разполага с 1,6-инчов AMOLED екран, който е с 45% по-голям от своя предходник. Фитнес гривната има един бутон за ръководство от дясната страна и механизъм за бързо освобождение с едно допиране. За страдание, джаджата не поддържа безжично зареждане и потребителите ще би трябвало да употребяват истинското зарядно устройство на Samsung.

Galaxy Fit3 е първото устройство измежду фитнес гривните на Samsung, което поддържа различаване на рухване и SOS помощ при незабавни случаи. Функцията SOS се задейства след 5 бързи натискания на бутона, след което местоположението на потребителя ще бъде предадено на авансово избрани контакти за незабавна помощ.

Samsung твърди, че Galaxy Fit3 ще може да работи в продължение на 13 дни без презареждане с помощта на своята 208 mAh батерия. Част от повода за този дълъг живот на батерията е неналичието на пълноценна операционна система Wear OS и други консумиращи сила приложения в носимото устройство. Джаджата предлага единствено няколко елементарни мини-приложения, в това число календар, прогноза за времето, международно време и следене на спортни събития.

Galaxy Fit3 поддържа повече от 100 типа тренировки. Устройството обаче не разполага с GPS, тъй че за всяка активност, обвързвана с придвижване навън, ще е нужен обвързван смарт телефон, който да наблюдава придвижванията на потребителя. Носимото устройство също по този начин наблюдава моделите на съня, стъпките и равнищата на стрес. Цялата тази информация се демонстрира в приложението Samsung Health.

Фитнес гривната ще се продава в сиво, розово злато и сребро. Първоначално устройството ще се продава в Азия, Европа, Централна и Южна Америка. След това гривната ще бъде налична и в Съединени американски щати и Южна Корея.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР